TP Vision a Bowers & Wilkins oznámili partnerství založené na honbě za dokonalostí

Amsterdam, 19. června 2018 – TP Vision, exkluzivní držitel licence Philips TV, evropské prémiové značky televizorů, se společně s legendární britskou společností zaměřenou na audiotechniku Bowers & Wilkins dohodli na víceletém exkluzivním partnerství. Jeho cílem je vytvořit mimořádné produkty, které by nasadily novou laťku audiovizuálních standardů na televizním trhu. Spolupráce by měla přinést jeden z nejvíce očekávaných pokroků v segmentu televizorů.

Nové partnerství umožní kombinovat světově proslulé technologie a znalosti těchto dvou společností i vzájemně sdílet interní dovednosti. Ty doposud oběma firmám umožnily navrhnout a vyvinout celou řadu průkopnických produktů, které konstantně udávají směr v oblastech nejlepší možné kvality obrazu a zvuku.

Spolupráce je navíc posílena dlouhotrvající tradicí obou společností vyvíjet všechny technologie samostatně, s absolutní kontrolou nad jednotlivými fázemi vývoje a produkce výrobků. Philips TV neúnavně pracuje na tom, aby její televizory byly lídry trhu, co se kvality obrazu – nezapomeňme na mnohokrát oceněný procesor P5, evropského designu a technologie Ambilight týče. Bower & Wilkins je pro změnu znám pro svůj závazek výzkumu a vývoje uvnitř společnosti za účelem dosažení té opravdu nejlepší kvality zvuku bez ohledu na formát.

Novou spolupráci okomentoval Chief Marketing Officer TP Vision pro Evropu Mertijn Smelt: „Příliš dlouhou dobu jsme – jakožto průmyslové odvětví – nechávali kvalitu zvuku ochuzenou vzhledem k výkonu samotných televizí. Jedná se o výzvu, která byla ještě více stimulována výjimečnou kvalitou našich OLED setů. Jsem tedy potěšen možností spolupracovat se světovou jedničkou ozvučovací techniky Bowers & Wilkins, abychom zajistili, že ozvučení u nejvyšší řady Philips televizorů bude moct v budoucnosti nabídnout skutečně unikátní zážitek.“

Richard Campbell, Chief Revenue Officer Bower & Wilkins, uvedl: „Naše čerstvé partnerství s TP Vision představuje fantastickou příležitost pro redefinování nároků na kvalitu a výkon ozvučení televizí. Nové a mimořádné televize Philips představí naše proslulé ozvučení novým zákazníkům, kteří si budou moct z první ruky užít neuvěřitelný zážitek poskytovaný jen a pouze námi – „Zvuk od Bowers & Wilkins.“

Umístění klíčových závodů obou firem v Evropě dělá partnerství ještě efektivnější a výkonnější. Philips TV má své centrum pro inovace v belgickém Gentu, zatímco Bowers & Wilkins v nedávné době provedl zásadní investici za účelem expandovat a přesídlit své doposud pouze britské výzkumné a vývojové centrum.

První záblesk potenciálu tohoto nového partnerství bude možno spatřit již letos na IFA Show v Berlíně.

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je jedním z hlavních hráčů v oblasti vizuální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů značky Philips v Evropě, Rusku, Středním východě, Brazílii, Argentině, Urugayi, Paraguayi a vybraných zemních Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV Technology. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na vlastní sofistikovaný styl. Stejně tak společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášela jen výjimečné televizní zážitky. S Philips TV se TP Vision stala světovou jedničkou na trhu pohostinství. TP Vision je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných zemích. TP Vision zaměstnává v různých lokalitách kolem 2 000 lidí po celém světě a je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD televizorů, mimo jiné prodává a promuje televizory značky Philips v Číně. Společnost TPV dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí, logistickou efektivitou a kvalitou.

O společnosti Bower & Wilkins

Bower & Wilkins, společnost založená v Anglii roku 1966, je leaderem výkonného ozvučení již více než 50 let. Bower & Wilkins vyvíjí a vyrábí kvalitní domácí reproduktory a sluchátka, ale i zakázkovou ozvučovací techniku do aut. Nastavuje tak novou laťku standardů v inovacích a kvalitě zvuku, za kterou získává bezpočet ocenění, nemluvě o tom, že vybavení společnosti využívají nahrávací studia patřící mezi světové jedničky i samotní muzikanti. Reputace Bower & Wilkins je založena na neochvějné snaze dosáhnout toho nejlepšího možného zvuku a bezkonkurenčního poslechu hudby. Pro více informací navštivte www.bowerswilkins.com.