Acomware posiluje své PPC oddělení

Praha, 20. 6. 2018 – Konzultační společnost Acomware přijala v průběhu jara tři nové PPC specialisty. Firma také zkompletovala sbírku certifikátů Google a je jednou z 5 českých agentur, zařazených do vzdělávacího programu Agency of Tomorrow v regionu CEE.

Prvním z nováčků v oddělení Performance, které patří mezi největší specializované týmy zaměřené na výkonnostní marketing v Česku, je Vít Kališ. Ten doposud sbíral zkušenosti ve firmách Hypemedia a Zonky. V ACOMWARE bude jako PPC Specialist spravovat reklamní účty v systémech Adwords a Sklik.

Na stejnou pozici nastupuje také Martin Darsa, vystudovaný inženýr marketingové komunikace. Přichází ze společnosti 5DM.cz, kde spravoval PPC kampaně webů PlnaPenezenka.cz a TopSleva.cz. Třetím nováčkem je Jaroslav Raiser, který vystudoval obor politologie a dříve měl na starosti PPC v Agentuře Najisto.

Acomware rozšířil v květnu seznam svých certifikátů, když firma úspěšně absolvovala program AdWords Guru pro rok 2018. Petra Pacáková, vedoucí oddělení Performance, se stala certifikovaným trenérem Google Partners pro oblast Grow With Google.

V rámci certifikace Google Premier Partner má nyní firma všech 5 dostupných specializací.  Celkem jsou její držiteli celkem 75 individuálních certifikací Google v 8 různých kategorií. Acomware je zároveň letos jednou ze 44 evropských a 5 českých agentur, zařazených do vzdělávacího programu Agency of Tomorrow pro vybrané Google Premier Partnery v regionu CEE (střední a východní Evropa).

O společnosti ACOMWARE s.r.o.

Acomware je česká konzultační společnost, která se zaměřuje na e-commerce a digitální marketing. Od roku 2002 pomáhá svým klientům k dosažení vyšších obratů a zisků, zvýšení známosti značky, expanzi do zahraničí nebo k vytvoření digitálních, komunikačních a kreativních řešení. Služby společnosti využívají přední e-shopy, obchodní řetězce i výrobní firmy. V současné době pracuje v Acomware 75 lidí. Firma každoročně pořádá významné oborové konference Performance 2020, Emailing 2020 a seriál diskuzí s e-commerce lídry Eshopista.