Do Prahy míří vývojářská konference 4C

Veteráni herního průmyslu se zaměří na jeho budoucnost

20. června, 2018 — 4C může s radostí oznámit, že letošní vývojářská konference po Kyjevu a Petrohradu míří do Prahy. Ta se uskuteční v kongresovém hotelu Clarion v pražských Vysočanech 5. a 6. října. 4C konference přivítá vice než tisícovku účastníků ze všech koutů světa a současně nabídne celou řadu hostů z mnoha globálních společností.

Konference 4C vznikla pod taktovkou samotných vývojářů a jejím cílem je přinést posluchačům v sálech ty nejnovější poznatky z oblasti technologií, umění, herního designu, publikování, ale také marketingu a budoucnosti her. 4C se především snaží předvídat změny, které herní průmysl provázejí a nabízí sdílení s předními odborníky na videohry.

Praha se tak stane dalším místem, kam putovní vývojářská konference zavítá, letos navíc se  speciálním 4C Career Hubem. Novinka nabídne zájemcům více individuální přístup a za pomoci přednášejících se dozví a naučí o všem, co mohou využít ve své práci v tomto rychle se rozvíjejícím odvětví.

„Praha je vzrušujícím místem a současně i velkým benefitem pro náš hub, který nabídne setkávání a propojování profesionálů a sdílení jejich znalostí,“ vysvětluje ředitelka 4C Tatiana Santoriniou. Letošní ročník navíc slibuje opravdu velmi silnou sestavu řečníků, kterých bude více než 80. Jména budou velmi záhy oznámena.

Ti, kteří již byli ohlášeni, pocházejí z několika různých světových společností s pobočkami a kancelářemi po celém světě, včetně:

  • Jason Cahill (technický ředitel Minecraft, Microsoft)
  • Mo Fadl (šéf  E-Sports divize, Riot Games)
  • Florian Stronk (Co-Founder & CEO, BRAVOCOMPANY Ltd)
  • Greg Street (ředitel designu, Riot Games)
  • Paul Barnett (herní ředitel, Wargaming)
  • Leszek Szczepanski (Senior Gameplay Programmer, Guerrilla Games)

Seznam hostů se stále zvětšuje a finální seznam bude uzavřen 15. července. Pokud máte chuť na 4C promluvit,  najdete zde  návod, jak se přihlásit.

V současné době jsou vstupenky k dispozici se slevou, která bude k mání až do 15. srpna. Vstupenky nyní zakoupíte od www.conf4c.com.