Komunikační hub Clue PR a agentura Rubikon PR představují Zalando české veřejnosti

Praha, 20. června 2018 – Rubikon PR a polská Clue PR se podílejí na komunikaci letního uvedení společnosti Zalando na český trh. Rubikon PR se zaměří na firemní komunikaci společnosti, budování vztahů s novináři a postará se také o organizace eventů.

2018-06-04 14_26_40-Women_s Shoes & Fashion Online _ ZALANDO UK


Clue PR spolupracuje se společností Zalando, předním evropským online prodejcem s módou a lifestyle produkty, již od roku 2015 a zabývá se především korporátní komunikací firmy na polském trhu. Po Polsku je Česká republika druhým trhem východní Evropy, kde Zalando působí.

Jsme velmi hrdí, že můžeme kolegům z Clue PR pomoci představit Zalando v České republice. Jedná se o velkou událost jak pro českou e-commerce, tak pro samotné spotřebitele. Těšíme se především na výzvu etablovat na českém konkurenčním trhu novou značku,“ říká Šimon Rákosník, Managing Partner agentury Rubikon PR.

Zalando je přední evropský online prodejce s módou a lifestyle produkty pro ženy, muže a děti. Svým zákazníkům nabízí na jednom místě snadný a pohodlný nákupní zážitek. Mohou tak vybírat z rozsáhlé nabídky lifestyle produktů, jako jsou obuv, oděvy, módní doplňky, kosmetika, a využívat možnosti bezplatného doručení a vrácení zboží. Společnost nabízí téměř 2 000 světových a místních značek, které doplňuje také privátní label Zalando.