PROFI CREDIT vstupuje na trh on-line půjček pod značkou Razdva půjčka

Praha, 20. června 2018 – Společnost PROFI CREDIT má za cíl si v segmentu on-line půjček vydobýt stejnou pozici jako má v off-linu, kde je třetím největším poskytovatelem nebankovních půjček v Česku. Sází hlavně na rychlost vyplacení peněz na účet klientů, a to do 15 minut od schválení žádosti. Na on-line trh nebankovních půjček letos společnost vstoupila i na Slovensku a v Polsku.

Společnost působí na českém trhu více než 22 let. V květnu 2018 uspěla v licenčním řízení a byla tak Českou národní bankou potvrzena jako spolehlivý poskytovatel spotřebitelských úvěrů. Doposud se zaměřovala pouze na poskytovaní off-line služeb. Nyní reflektuje nové trendy a rozšiřuje své služby také do oblasti on-linu. „Uvedením nové on-line značky na trh chceme rozšířit naše distribuční kanály a oslovit tak nový segment klientů požadujících moderní služby,“ vysvětluje Rudolf Cejnar, výkonný ředitel společnosti PROFI CREDIT.

Razdva půjčka je založena čistě na on-line systému bez kontaktu prodejce a telefonického ověřování. Je tak jednoduchou, moderní, a především rychlou cestou, jak si půjčit peníze. Žadatel nemusí nikam chodit, ale může si ji vyřídit bez zbytečného papírování přímo z pohodlí svého domova. Půjčka je poskytována bezúčelově a lze si zažádat o částku v rozmezí 3 000 až 100 000 korun.

Hlavní konkurenční výhodou Razdva půjčky je jednoznačně rychlost doručení peněz. Ty dorazí žadateli na jeho účet již do 15 minut od schválení žádosti. „Z našich dlouhodobých průzkumů vyplývá, že třetina žadatelů o on-line půjčku chce mít peníze na účtu nejpozději do hodiny od podání žádosti. Razdva půjčka bude v tomto ohledu patřit mezi nejrychlejší na trhu,“ uvádí Rudolf Cejnar.

Jednoduchost sjednání půjčky a rychlost vyplacení peněz nejsou jedinými benefity, které Razdva půjčka nabízí. V průběhu celého procesu sjednání půjčky až po odeslání peněz na účet je klient odměňován. Navíc se startem online půjčky poběží i tzv. Happy Days, díky nimž klient s půjčkou 5 000 Kč nezaplatí na úrocích ani korunu.