Red Hat představuje novou generaci automatizace procesů

Red Hat Process Automation Manager 7 přináší nativně cloudovou inteligentní automatizaci procesů a dynamickou správu případů pro firemní prostředí i IT uživatele

Praha – 20. června, 2018 – společnost Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), přední světový poskytovatel řešení založených na open source technologiích, oznámila uvedení komplexní nativně cloudové platformy Red Hat Process Automation Manager 7, která podporuje podnikovou automatizaci a rozvoj aplikací zaměřených na procesy v hybridních cloudových prostředích. Process Automation Manager představuje novou generaci produktu pro správu firemních procesů (BPM) – Red Hat JBoss BPM Suite, a umožňuje organizacím zjednodušit, automatizovat, měřit a průběžně zlepšovat firemní procesy.

Digitální transformace klade nové požadavky na firmy i IT oddělení, která musí zajistit vyšší efektivitu a pružnost v rámci celého životního cyklu firemních aplikací. Platforma Process Automation Manager je navržena tak, aby podpořila úzkou spolupráci mezi těmito dvěma skupinami a umožnila firemním uživatelům zapojit se přímo do tvorby nových firemních aplikací pomocí vhodných obchodních konceptů, při současném zachování kontroly a přehledu, které potřebuje IT oddělení, aby mohlo zajistit škálovatelnost a bezpečnost aplikací.

Process Automation Manager poskytuje firemním uživatelům i pracovníkům IT tzv. low-code řešení (tj. řešení nevyžadující vyšší míru programování), které zkracuje čas potřebný pro vývoj aplikací zjednodušujících firemní procesy, prosazování firemních pravidel a uskutečňování obchodních rozhodnutí.

Nejnovější verze platformy zavádí či rozšiřuje mnoho klíčových funkcí, jako například:

  • Nativně cloudový vývoj aplikací: S nástrojem Process Automation Manager 7 rozšiřuje společnost Red Hat nativním způsobem možnosti automatizace firemních procesů do nejkomplexnější firemní platformy Kubernetes v celém odvětví – Red Hat OpenShift Container. Zákazníci mohou rychle a levně vyvíjet, testovat a nasazovat inteligentní, nativně cloudové aplikace, které automatizují firemní rozhodnutí a procesy jako kontejnerizované mikroslužby v hybridních cloudových prostředích.
  • Dynamická správa případů: Nové možnosti správy případů podporují dynamické a speciální postupy, které je jinak náročné, ne-li nemožné, zobrazit v tradičním modelu procesů. Cílem je pomoci zákazníkům snáze spolupracovat a lépe spravovat nestrukturované procesy. V případech jako detekce a vyšetřování zpronevěr podporuje Process Automation Manager efektivnější automatizaci procesů a pomáhá lépe znázornit a zorganizovat cíle, výsledky, spolupráci a související materiály.
  • Uživatelská zkušenost s omezenou mírou programování: Process Automation Manager nyní obsahuje nové nástroje pro rychlý vývoj aplikací, kde lze nezávisle na zařízení vytvářet rozsáhlá uživatelská rozhraní v rámci zjednodušeného a intuitivnějšího prostředí pro tvorbu aplikací na základě procesů.

Process Automation Manager obsahuje platformu pro správu rozhodnutí Red Hat Decision Manager, která zjednodušuje vývoj a nasazení aplikací a služeb na základě pravidel, a nástroj pro plánování firemních zdrojů vycházející z komunitního projektu OptaPlanner.

Dostupnost

Nástroj Red Hat Process Automation Manager je dostupný ke stažení pro členy komunity Red Hat Developer. Zákazníci mohou získat nejnovější aktualizace na Zákaznickém portálu Red Hat.

Podpůrné citace

Mike Piech, viceprezident a generální manažer, Middleware, Red Hat

„Technologie automatizace procesů přímo zhmotňuje výhody plynoucí z vize a silných stránek společnosti Red Hat, které pro firmy představují otevřené hybridní cloudy, kontejnery, DevOps či mikroslužby. Díky nástroji Red Hat Process Automation Manager mohou podnikoví specialisté úzce spolupracovat s IT architekty, optimalizovat pracovní postupy, zavádět nové nabídky a podporovat provozní efektivitu firem způsoby, které potěší zákazníky a ve stále digitálnějším světě umožní prosadit se oproti konkurenci.“

Přesměrujte automatizaci procesů a zachraňte svou digitální transformaci, květen 2018, Forrester

Rob Koplowitz, viceprezident a hlavní analytik, Vývoj a dodávky aplikací, Forrester, a John Rymer, viceprezident a hlavní analytik, Vývoj a dodávky aplikací, Forrester

„Firmám se nedaří přejít k digitálnímu podnikání, protože neautomatizují provozní procesy, které stojí na počátku jejich cesty k zákazníkům. Chyby v procesech jako například plánování náhradních dílů a služeb, stanovování cen, zpětný odběr a záruka podkopávají spolupráci se zákazníkem a vyvíjejí velký tlak na profesionály v oblasti vývoje a dodávek aplikací. Odpovědí je nová generace postupů, platforem a plánů v oblasti automatizace digitálních procesů.“

Další informace

Jak se spojit se společností Red Hat?

  • Na oficiálním webu společnosti
  • Z korporátních novinek                            
  • Na blogu společnosti Red Hat
  • Následováním účtu společnosti na Twitteru
  • Připojením k účtu společnosti na Facebooku
  • Sledováním kanálu společnosti na YouTube
  • Připojením k účtu společnosti na Google+
  • Sledováním účtu společnosti na LinkedInu

O společnosti Red Hat

Společnost Red Hat je přední světový poskytovatel open source softwarových řešení, který s využitím komunitního přístupu poskytuje spolehlivé a vysoce výkonné cloudové, virtualizační, úložné, linuxové a middlewarové technologie. Brněnská pobočka Red Hat Czech s.r.o. je jedním z největších vývojových center společnosti na světě. Vedle technologií nabízí Red Hat také vysoce oceňovanou technickou podporu, školení a konzultační služby. Díky celosvětovému propojení sítě firem, partnerů a open source komunit pomáhá vytvářet relevantní a inovativní technologie, které osvobozují zdroje pro rozvoj a připravují zákazníky na budoucí změny v informačních technologiích. Více informací o společnosti Red Hat je k dispozici na adrese www.redhat.com.