Časopis Maminka v červencovém speciálním provedení pro maminky i tatínky

Poprvé v dlouhé historii oblíbeného mateřského časopisu Maminka vychází 21. 6. červencové číslo tohoto titulu se dvěma titulními stranami na obou koncích časopisu. Na jedné je známý designér Jan Plecháč, na druhé jeho manželka a bývalá zpěvačka skupiny Verona Markéta Plecháčová. To proto, že se jedná o speciální vydání nejen pro maminky, ale i tatínky.

„Snad stokrát jsem dostala od tatínků při různých akcích, které pořádáme, otázku: ‚Kdy konečně taky vydáte časopis pro tatínky?‘“ říká k tomu šéfredaktorka Alice Rossi. „Čím déle jsem o tom přemýšlela, tím víc mi to přišlo jako skvělý nápad. Mužům-otcům se žádný časopis přímo nevěnuje. Dokonce i známé pánské časopisy se otcovským tématům vyhýbají,“ popisuje. A tak u příležitosti svátku všech tatínků, který se slaví třetí neděli v červnu, přichází jinak čistě maminkovský časopis s číslem, které si mohou přečíst i zvídaví otcové. 

Najdou v něm články o tom, jak vnímat partnerčino těhotenství a jak ho s ní aktivně sdílet, jak se mohou zapojit v prvotní péči o miminko, dozvědí se, jak moc je otcovská role pro děti důležitá a jak si najít čas na rodinu, i když mají hodně práce. Nechybí samozřejmě ani rozhovor se zmiňovaným designérem Janem Plecháčem i jeho manželkou Markétou, bývalou zpěvačkou skupiny Verona. 

Věřím, že jsme všem tatínkům připravili hezký dárek ke Dni otců,“ dodává šéfredaktorka. 

Číslo bude ve stáncích do 18. 7. Uvnitř navíc čtenářky i čtenáři najdou skvělý dárek – milníkové kartičky.

 

 

 

 

 

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje přes 3,7 milionu čtenářů tisku a téměř 6,5 milionů návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC. 

Kontakt pro média: Adéla Mikešová

Tel.: +420 225 977 111

adela.mikesova@cncenter.cz