Double-U PR pracuje pro Prochazka & Partners

PR agentura Double-U PR pracuje nově pro poradenskou společnost Prochazka & Partners, která se věnuje výhradně zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí.

PR agentura Double-U PR má nově v portfoliu klienta Prochazka & Partners. Úkolem agentury bude kompletní zodpovědnost za externí PR komunikaci a podpůrné poradenství v marketingové komunikaci společnosti.

„Pro spolupráci s Double-U PR jsme se rozhodli na základě pozitivních zkušeností našich obchodních partnerů. Věřím, že agentura nám pomůže i nadále budovat naše povědomí na trhu a spolupráce pro nás bude vzájemným přínosem,“ říká Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners.

„Velmi nás těší, že můžeme spolupracovat se společností Prochazka & Partners, která v České republice nemá konkurenci. Jako jediná totiž u nás výhradně zastupuje zájmy nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Věřím, že pro klienta budeme v oblasti PR komunikace a marketingového poradenství partnerem,“ říká Tomáš Iľko, Managing Partner agentury Double-U PR.

O Prochazka & Partners

Prochazka & Partners je přední poradenská společnost zaměřená výhradně na zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Tým odborníků poskytuje komerční a technické poradenství, aby každý klient byl schopen učinit plně informované rozhodnutí ohledně komerčních nemovitostí. Znalosti a zkušenosti trhu především pomáhají klientům snižovat náklady a umožňují maximalizovat návratnost investovaného kapitálu.

O Double-U PR

Agentura Double-U PR se dlouhodobě zaměřuje na práci pro klienty z oblasti FMCG, finančnictví, realit a marketingu. Nabízí kompletní poradenství a servis v oblasti PR a marketingové komunikace. Klade důraz na profesionální přístup ke klientovi, médiím a všem spolupracujícím subjektům.