SAP ukázal na konferenci SuccessConnect v Berlíně novinky pro efektivnější práci s talenty a představil nové zákazníky

Berlín, 18. – 20. června 2018 – Společnost SAP ukázala na konferenci SuccessConnect v Berlíně nové funkce řešení SAP SuccessFactors Recruiting, které firmám umožní efektivněji pracovat s talenty a zjednoduší jim tak proces vyhledávání a získávání nových zaměstnanců. Na třídenní akci zaměřené na oblast lidských zdrojů byli také představeni noví zákazníci z nejrůznějších odvětví včetně Aker Solutions, CaixaBank nebo HiPP. Farmaceutická společnost Teva získala ocenění Klause Tschira za inovace v HR. Konference se zúčastnilo 3 500 hostů z 68 zemí.


Řešení SAP SuccessFactors Recruiting nabízí nyní nové funkce pro správu vztahů s uchazeči. Ty pomohou náborářům oslovit relevantnější kandidáty, komunikovat se základnou uchazečů a rozvíjet ji, stejně jako efektivněji řídit proces odpovědí na pracovní nabídky a samotné přijímání nových zaměstnanců.

Nejnovější verze SAP SuccessFactors HCM Suite umožňuje:

  • zrychlit konverzi uchazečů pomocí vstupních www stránek a formulářů pro sbírání dat,
  • dále rozvíjet ty nejlepší talenty,
  • jednoduše a rychle vytvářet cílené e-mailové marketingové šablony a kampaně,
  • získat ucelený pohled na kandidáta v jediném profilu včetně veškeré komunikace s ním.

„Zaměstnanci by měli být hlavní prioritou každé společnosti. Na této naší vizi jsou také postaveny nové funkce pro řízení vztahu s kandidáty, jejichž zkušenost s firmou bude díky těmto novinkám výjimečná od prvního kontaktu s náboráři. Naši zákazníci tak mohou získat náskok před konkurencí a zaujmout ty nejlepší talenty,“ okomentovala Amy Wilson, globální produktová šéfka SAP SuccessFactors.

Teva získala cenu za inovace v HR

Balík řešení SAP SuccessFactors HCM Suite využívá také Teva. Farmaceutická společnost si na konferenci SuccessConnect převzala cenu Klause Tschira za inovace v HR. Ocenění pojmenované po jednom ze spoluzakladatelů SAP hodnotí jedinečná a inovativní řešení v oblasti lidských zdrojů. Společnost Teva zaměstnává po několika sloučeních a akvizicích více než 45 tisíc lidí na celém světě a potřebovala tak transformovat své HR. S pomocí SAP SuccessFactors se jí podařilo udělat ze správy lidských zdrojů strategickou součást firmy a díky cloudu zjednodušila své HR procesy po celém světě. Firma nahradila 30 lokálních řešení v 60 zemích a sjednotila je všechny do jediného systému. To jí umožnilo zaměřit se ze všeho nejvíc na lidi a manažeři tak získali přístup k vysoce kvalitním a relevantním HR datům, stejně jako rychlejší a přesnější reporting.

Zjednodušení HR procesů za 14 týdnů

Arvato, přední poskytovatel technologických služeb, na konferenci v Berlíně ukázal, jak jednoduše inovovat kompletní správu lidského kapitálu. Díky službě SAP Model Company dokázala společnost implementovat řešení SAP SuccessFactors Employee Central za pouhých 14 týdnů. Výsledkem je rychlé zjednodušení organizačních struktur i HR procesů, stejně jako zvýšení efektivity ve firmě zaměstnávající 3 500 lidí ve třech zemích. SAP Model Company for HR je před-konfigurovaná služba postavená na základě stovek úspěšných HR softwarových projektů týmu SAP Digital Business Services.

Digitální transformaci HR si zvolili také další firmy z nejrůznějších odvětví

Společnost SAP na konferenci SuccessConnect představila také nové zákazníky, kteří si pro digitalizaci svého HR vybrali řešení SAP SuccessFactors. Patří mezi ně Aker Solutions – norský globální poskytovatel produktů, systémů a služeb pro těžební průmysl, Apleona – německá realitní společnost, Atotech – celosvětový dodavatel technologií na chemický pokov, CaixaBank – přední španělská komerční banka, HiPP – výrobce oblíbených dětských pokrmů a Intesa SanPaolo – největší italská bankovní skupina. Ty se přidaly k více než 6 400 zákazníkům SAP SuccessFactors po celém světě.

Více informací najdete na SAP News Center. Sledujte SAP na Twitteru.

O společnosti SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors je lídr na trhu řešení pro řízení lidského kapitálu a přední dodavatel podnikového softwaru a digitální HR platformy v cloudu. Více než 6 400 firmám všech velikostí z více než 200 zemí a 60 odvětví nabízí kompletní portfolio řešení pro řízení lidského kapitálu, které zahrnuje: aplikace pro základní přehled o zaměstnancích, talent management (nábor, přijetí, řízení výkonnosti, odměňování, vzdělávání, nástupnictví a rozvoj), analytické nástroje a nástroje pro spolupráci.

O společnosti SAP

SAP (NYSE: SAP), lídr na trhu s podnikovým aplikačním softwarem, pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. SAP umožňuje lidem a organizacím efektivnější spolupráci a využití podnikových informací bez ohledu na to, zda je využíván pracovníky v kancelářích nebo členy představenstva, na skladě nebo v prodejně, na klasických počítačích nebo mobilních zařízeních. Díky tomu jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají zhruba 388 000 zákazníků v dosahování vyšších zisků, v udržitelném růstu a v přizpůsobování se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy. Součástí SAP v České republice je také SAP Services, SAP Ariba a Concur. Další informace naleznete na www.sap.com nebo na SAP News Center. Sledujte SAP na Twitteru