Zvuk domácího kina ve sluchátkách. Sluchátka Sabotage od značky YENKEE nabízejí víc než prostorový zvuk

Praha, 20. června – Výběr sluchátek se rozšiřuje o zcela nový typ. Tolik chybějící prostorový zvuk se nyní dostává do herních headsetů. Díky němu lze slyšet, ze kterého směru se blíží nepřítel, poslech hudby připomíná atmosférou koncert a každá melodie posluchače doslova pohltí. Značka YENKEE tak potěší všechny náruživé hráče i běžné uživatele. Její sluchátka nazvaná Sabotage vynikají především zvukem 7.1 a basovými vibracemi.

sluchátka Sabotage.png

Vtáhnutí hráče do bitevní vřavy nebo filmového nadšence do hlavní zápletky je nyní mnohem jednodušší. „Prostorový zvuk 7.1. jsme ještě obohatili o basové vibrace. Sluchátka tak nabízejí atmosféru, která se dá doslova krájet. Oproti těm klasickým ve stereo módu mnohem více obklopí posluchače a přinesou mu daleko intenzivnější zážitek,“ vysvětluje Goran Setler, zástupce značky YENKEE.

Identifikace prostoru

Temné herní prostředí a nepřítel za každým rohem. Při své oblíbené akční hře se spoléháme především na své uši. Kroky nepřítele nebo nenadálá střelba, to vše se nyní stává daleko rozpoznatelnější. Prostorový zvuk sluchátek nabídne možnost zcela identifikovat prostor, a tedy i to, odkud hrozba přichází.

„Hráč nyní bude vědět, že tank řinčí právě za ním, že odstřelovač je v pravé budově a granát letí zleva. To vše mu sluchátka se zvukem 7.1 řeknou. Nejedná se však pouze o hraní her. Sabotage se perfektně hodí do kanceláře, kde poskytnou maximální klid na práci, a také pro filmové nadšence. Těm přinesou atmosféru moderního kina k nim domů,“ doplňuje Goran Setler.

Vibrace a nadčasový design nutností

S rozšiřující se technologií virtuální reality nezůstávají pozadu ani výrobci headsetů. Basové vibrace skvěle doplní prostorový zvuk sluchátek. Při každém výbuchu nebo výstřelu sluchátka zavibrují a přidají na již tak hutné atmosféře z hraní her nebo sledování filmu.

Sluchátka Sabotage disponují frekvencí od 20 do 20 000 Hz. Díky tomu jsou schopná zvládat i interpretaci nejhlubších frekvencí a snesou tak i ty nejpřísnější požadavky. Zabudovaný mikrofon je lehce nastavitelný pomocí ohebného krku.

Design sluchátek je přizpůsobený nejnáročnějším hráčům. Červené podsvícení je viditelné i ve tmě, velké náušníky poskytují maximální pohodlí při dlouhých večerech. Opletený kabel dlouhý 2,5 m disponuje ochranou proti zamotání a pozlaceným konektorem USB.