AT Computers je oficiálním distributorem Jabra Consumer

Ostrava, 25. 6. 2018 – Společnost AT Computers získala oficiální distribuci na produkty značky Jabra Consumer. Distribuce se vztahuje na Českou republiku i Slovensko a rozšiřuje tak již dosavadní nabídku produktů Jabra z komerční divize.

Jabra Consumer nabízí produkty představující dokonalá zvuková řešení pro poslech hudby, sport (odolné vůči potu) nebo procházky za jakéhokoli počasí. Nabízí pecková sluchátka pro naprostou svobodu – hands-free, s potlačením hluku umožňující eliminovat nežádoucí zvuky a ruchy, se zvukem ve vysokém rozlišení, kdy vás volající slyší čistě jako křišťál, odolná vodě i prachu, a také nejmodernější fitness sportovní sluchátka, která umí měřit i tep v uchu, a to s velkou přesností.

Jabra je výrobcem, který bere každého uživatele jako unikátního a snaží se mu nabídnout maximální komfort při jakékoliv aktivitě. V každém výrobku Jabra se odrážejí stovky hodin výzkumu a důsledného inženýrství – proto fungují chytřeji a nabízejí více funkcí než jiná sluchátka, náhlavní soupravy či reproduktory na trhu.

Toto zastoupení platí od června letošního roku. Důvodem pro rozšíření spolupráce ze strany Jabry je široká resellerská báze ATC a jejich vynikající služby, podpora a zkušenosti s profesionální divizí Jabry. „Jsem rád, že Jabra oceňuje naši dlouholetou spolupráci, a proto jsme pro ně byli vhodnou volbou, co se týká distribuce produktů Jabra Consumer. Nyní budeme moci našim zákazníkům nabídnout jejich další kvalitní a všestranné produkty“ vyjádřil se Martin Harazím, ředitel nákupního oddělení ATC.

V ATC má veškeré produkty Jabra na starosti produktový manažer Vojtěch Komárek (komarek@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 23,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

###

O společnosti Jabra

Jabra je značka společnosti GN založená před téměř 150 lety. Společnost GN zaměstnává přibližně 5500 lidí po celém světě. Zastoupení má v 90 zemích světa s hlavním sídlem v Dánsku, výzkumná centra najdete v Dánsku, USA, Holandsku a Číně. Společnost Jabra je světovým lídrem ve vývoji, výrobě a vývoji široké škály řešení pro hands-free komunikaci díky pověstné inovaci, spolehlivosti a snadnosti používání. Motto Jabry je „Inteligentní audio řešení, která vám umožní slyšet víc, dělat víc a být víc, než jste kdy považovali za možné.“