Snadné nahrávaní telefonních hovorů

SpyShop24.cz uvádí na český trh diktafon Esonic BR20 s funkcí pohotového nahrávání telefonních hovorů

25. 6. 2018 – Diktafon jihokorejské značky Esonic je vybaven Bluetooth modulem, který umožňuje bezdrátovou komunikaci se spárovaným telefonem. Díky tomu snadno nahrává probíhající telefonní hovor a to zcela diskrétně a nepozorovaně.  Bluetooth diktafon Esonic BR20 začne nahrávat telefonní hovor ze spárovaného mobilního telefonu do dvou vteřin pouhým stisknutím jediného tlačítka.

Diktafon Esonic BR20 se vyznačuje vysokou kvalitou pořízeného zvukového záznamu, kapacita paměti je 4 GB, což je dostatečný prostor pro 140 hodin zvukového záznamu. Diktafon má spolu s pokročilými funkcemi nahrávání moderní atraktivní design doplněný o kovové prvky z kartáčovaného hliníku a vysokou kvalitu použitých materiálů.

„Škoda, že jsem si ten hovor nenahrál,“ říká Damian Teichert, marketingový manažer SpyShop24.cz pro Českou republiku, a vysvětluje: „Tato věta již většině z nás prolétla hlavou bezprostředně po ukončení důležitého telefonního hovoru. S diktafonem Esonic BR20 je to přitom tak snadné. Pouhým stisknutím jediného tlačítka začne nahrávání telefonního hovoru. Vše bezdrátově a pohodlně. Výsledkem je zvuková nahrávka vysoké kvality s čistým zvukem. Funkci nahrávání telefonického hovoru oceníte při telefonátech s dodavateli, zákazníky, státními institucemi, při ´stalkingu´, jednoduše vždy, v případech, kdy na každém slově záleží.“

Esonic BR20 vedle nahrávání telefonického hovoru nabízí samozřejmě i běžné funkce diktafonu. Snadno se ovládá, práci se zařízením usnadňují LED diody, diktafon má i vestavěný reproduktor a díky zabudovanému akumulátoru dokáže nepřetržitě nahrávat zvuk po dobu až dvanácti hodin. V případě bezdrátového připojení Bluetooth je doba nahrávání pět hodin. Dosah diktafonu od připojeného chytrého telefonu je až deset metrů.

Video recenzi diktafonu Esonic BR20 najdete na:

https://www.youtube.com/watch?v=g14w6udsVj8

Cena a dostupnost:

Diktafon Bluetooth Esonic BR20 je dodáván na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 2 990 Kč včetně DPH.

Technická specifikace diktafonu Esonic BR20

Vestavěná paměť: 4 GB

Externí paměť: ne

Doba nahrávání: až 144 hodin

Modul Bluetooth: V3.0 + EDR

Dosah Bluetooth: až 10m

Automatická detekce zvuku: ne

Nahrávání z externích zařízení: ano

Časové nahrávání: ne

Mikrofon: vestavěný

Externí mikrofon: ne

Frekvence: 2.402 ~2.480 GHz

Formát záznamu: mp3

Napájení: vestavěné

Nabíjení: až 3 hodiny

Port USB

Síťový napáječ DC 5V / USB

Výdrž: nepřetržitě nahrávání až 12 hodin, nahrávání pomocí Bluetooth až 5 hodin

Rozhraní: USB 2.0 High Speed

Podporované systémy: Windows, Mac OS, Linux

Rozměry: 20 × 113 × 11,5 mm

Hmotnost: 20,5 g

Esonic je jednička ve výrobě skrytých zařízení pro nahrávání zvuků z okolí. Vlajkovou lodí společnosti jsou diktafony skryté v předmětech každodenní potřeby (USB flash disky, propisky, MP3 přehrávače) a rekordéry nahrávající konverzaci přes mobilní telefon. Funkčnost, jednoduchá obsluha a diskrétní použití – to jsou hlavní cíle konstruktérů z firmy Esonic. Značka vznikla v Jižní Koreji a od svých počátků si získala široký okruh příznivců po celém světě.

Firma SpyShop24  působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej detektivních nástrojů, které slouží ke sledování a ochraně proti sledování a také k získávání či ochraně informací nebo ochraně majetku. Cílem je zajistit zákazníkům vysokou kvalitu zařízení a profesionální poradenství. Odborně proškolený tým zaručuje individuální přístup, díky čemuž se SpyShop24  těší důvěře stále větší skupiny zákazníků.