Nové čerstvé sendviče a saláty v obchodech Tesco – velký výběr a přírodní přísady

Praha, 26. června 2018 – Tesco představuje novou řadu čerstvě připravených salátů, sendvičů a pizz. Nové výrobky jsou bez přidaných konzervačních látek a v obchodech si udržují svoji čerstvost díky krátkodobému skladování ve správné teplotě.

Nabídka pro zaneprázdněné… a nejen pro ně

Nová řada, která bude v obchodech Tesco dostupná od června, zahrnuje vždy šest variant mezi bagetami, sendviči, saláty a pizzami společně se dvěma druhy wrapů. Pro pohodlí zákazníků budou v největších prodejnách umístěné chladicí boxy se sendviči a saláty rovnou u vchodu.

„Zákazníci se čím dál častěji zajímají o moderní a snadno dostupné potravinové výrobky. Chtějí kupovat vysoce kvalitní čerstvé výrobky s přírodními ingrediencemi, které jsou dostupné v obchodech v jejich okolí. Naše nová řada je odpovědí na všechny tyto požadavky,“ říká Katarína Navrátilová, produktová ředitelka pro střední Evropu společnosti Tesco.

Čerstvé sendviče a saláty jsou ideální, když zapomeneme na dopolední svačinu do práce, když jsme ji nestihli připravit nebo když jen chceme vyzkoušet něco nového a chutného. Navíc jsou saláty nejvíce vyhledávané mezi rostoucí komunitou příznivců zdravého životního stylu a lehkého občerstvení.

Bohatství v přísadách

Zákazníci Tesco si budou moci vybrat z různých druhů wrapů a rozmanitých typů pizz, sendvičů nebo baget. Jak výrobky s masem, tak vegetariánské varianty obsahují pečlivě vybrané přísady.

Milovníci masa si mohou zvolit šťavnatý kuřecí salát s Grana Padano – jedním z prvních tvrdých sýrů na světě, poprvé připraveném před téměř 900 lety. Určitě stojí za zkoušku i salát Prosciutto se zeleninou pokapanou dresinkem z olivového oleje a bylinek, sušenou schwarzwaldskou šunkou a křupavými krutony. Vegetariány by mohly zajímat řecký salát, salát s mozzarellou nebo pizza Quattro Fromaggi. A kdo má rád sendviče, může si vybrat mezi tradičním chlebovými sendviči, bagetami nebo wrapy. V nabídce naleznou masové varianty se slaninou, pečeným kuřetem, salámem a sýrem, šunkou a sýrem, kuřecími nugetami a vegetariánské druhy s tuňákem a vajíčkem, eidamem a čedarem.