Příští týden startují v Datartu letní výprodeje. Slevy se opět počítají z reálných cen

Český prodejce elektroniky Datart přichází v pondělí 2. července od 9 hodin ráno s tradičními letními výprodeji, které potrvají do 16. července. Do výprodejů zařadí tisíce produktů napříč celým sortimentem elektra a příslušenství a slevy dosáhnou až 70 %. Při jejich výpočtu vychází firma již tradičně ze skutečných cen z půlky června.

Letní výprodeje jsou nezbytnou součástí příprav retailových firem na další sezónu, protože potřebují obměnit sortiment a uvolnit místo ve skladech pro nové modely. Zákazníci Datartu se tak mohou těšit na tisíce zlevněných spotřebičů ze všech produktových kategorií. „Největší procentní sleva bude na drobné zboží. Loni ve výprodejích zákazníci nejvíce nakupovali TV a velké domácí spotřebiče, takže předpokládáme, že tomu bude stejně i letos. Právě na těchto velkých domácích spotřebičích a televizorech ušetří zákazníci nejvíce peněz, protože ceny po slevách budou opravdu výhodné,“ slibuje Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu, a dodává: „Slevy jako obvykle počítáme ze skutečných cen, konkrétně k 20. červnu.“

Výprodeje se týkají jak veškerých kamenných prodejen, tak e-shopu. Datart již mnoho let razí politiku stejných cen v rámci obou svých prodejních kanálů.

Více na www.datart.cz.