AVerMedia odtajnila celou škálu herních a streamovacích zařízení na veletrhu COMPUTEX 2018

Včetně 4K HDR herních nahrávacích a streamovacích karet a nové produktové linie IoT s video zvonkem.

Jakožto světový lídr v profesionální digitální multimediální technologii měla AVerMedia své zastoupení na COMPUTEXU 2018 v Taipei. S radostí oznamujeme naše nejnovější produkty a představujeme přední světové 4K HDR herní nahrávací produkty, které byly vytvořeny pro nadšence do herního streamování.

“Společnost AVerMedia se plně věnuje vývoji herních produktů s vysokým rozlišením a taktéž vývoji streamovacích balíčků. Představujeme nejvyšší úroveň herní nahrávací karty, která zajistí nejlepší kvalitu zážitku pro všechny hráče,” říká Michael Kuo, prezident společnosti AVerMedia. “S radostí jsme na COMPUTEXU 2018 prezentovali novou řadu herních streamovacích produktů všem partnerům a tisku. I nadále budeme hledat nejlepší řešení v této oblasti, abychom mohli přispět k vývoji společnosti.”

V porovnání s minulým rokem společnost AVerMedia zvětšila svůj stánek, aby letos mohla předvést nejnovější 4K herní záznamové zařízení. Společnost AVerMedia taktéž pozvala známé celebrity z řad streamerů, aby předvedli, jak si nastavují svůj streamovací kanál a také aby si zahráli hry společně s publikem.

Nová generace vystavených herních streamovacích zařízení AVerMedia byla:

LIVE GAMER ULTRA (GC553) — Nahrávací karta se systémem zapoj a hraj disponuje konektorem USB 3.1 typu C. LGU dokáže za pomoci nejnovějších technologií zachytit 4Kp30 herní obsah a zpracovat ho na herní obsah 4Kp60.

LIVE GAMER 4K (GC573) — LG4K je PCI herní nahrávací karta, která zachycuje obsah v kvalitě 4Kp60 HDR s extra nízkou latencí.

Navíc, jako jedna z předních společností v oblasti herního streamování, AVerMedia také představila herní zvukový panel SonicBlast, herní headset s virtuálním zvukem SonicWave 7.1, USB mikrofon a webkameru 4K UHD. Vytvořením celosvětové produktové řady pro hraní a streamování má společnost AVerMedia za cíl poskytnout všem hráčům ten nejlepší streamovací zážitek. AVerMedia také představila nejnovější produkt z řady mikrofonů pro mobilní zařízení a kamery.

„S radostí také oznamujeme naše nejnovější profesionální a průmyslové produkty pro řešení nahrávání, zaznamenávání a streamování videa. Na našem stánku byly k vidění 4K/HD/SD karty pro nahrávání videa, bezdrátové mikrofony pro učebny, zabudované systémy Jetson TX1/TX2 systems pro AI/aplikaci učení a samostatné kompaktní produkty pro kódování videa. Navíc jsme také představili naši novou produktovou linii, video zvonek s technologí AVerMedia IoT.“

Zabudované řešení AVerMedia Tegra umožňuje vývojářům aplikací získat video kanály s vysokým rozlišením z mnoha druhů kamer a / nebo video zařízení prostřednictvím rozhraní HDMI, VGA, 3G-SDI nebo kompozitních rozhraní. Tato unikátní vlastnost činí AVerMedia Embedded Tegra vhodnou pro aplikace pro rozpoznávání obličeje, robotiku, UAV (např. dron), lékařské obrazy, UGV, AOI a další zařízení podporující video pro automatizaci, AI a učení.

Video zvonek je prvním produktem řady IoT, která ukazuje naše technické přednosti u produktů, jenž obsahují vestavěné technologie umožňující cítit, komunikovat, ovlivňovat a spolupracovat s lidmi. Technologie AVerMedia IoT Core demonstruje, že AVerMedia vlastní klíčové technologie produktů IoT, které zákazníkům poskytují vysoce kvalitní designové služby. Toto je jistě jedním z našich letošních hlavních cílů v našem strategickém plánu loT.

O společnosti AVerMedia Technologies

Společnost AVerMedia byla založena v roce 1990 a je nadnárodní společností se specializací na hardware a software pro řešení záznamu obrazu a přenosu videa, jejímž cílem je obohatit zábavné zážitky a zajistit efektivní komunikaci mezi lidmi v celé řadě profesních oborů. S pokračujícím výzkumem a vývojem digitálních zobrazovacích technologií se společnost AVerMedia stala jednou z předních světových značek digitálních obrazů pro spotřebitelské, firemní a průmyslové trhy. Jsme hrdí na to, že jsme mohli přinést našich 25 let zkušeností na trh her. Jsme odhodláni poskytovat uživatelům ty nejpříjemnější herní zážitky s celou škálou produktových řad, od řešení pro herní nahrávání po herní mikrofony, reproduktory a headset pro PC sestavy a konzolové hry. Objevte revoluci v herních zážitcích s AVerMedia! Pro více informací navštivte stránku http://www.avermedia.com/.