Motorola přináší rozsáhlou aktualizaci aplikace fotoaparátu

Nová Moto Camera 2 přináší do naprosté většiny telefonů z rodiny Moto nové funkce, Google Lens a YouTube Live nevyjímaje.

Motorola uvedla novou verzi své aplikace pro fotoaparát s názvem Moto Camera 2. Tento update, jenž je k dispozici zdarma ke stažení na Google Play, je kompatibilní s telefony Z3 Play, moto Z2 Force, moto X4, moto G6, moto G6 Plus a moto G5S Plus. Tato aktualizace dále rozšiřuje účelnost aplikace a přináší nové funkce do všech zařízení Motorola s duálním fotoaparátem.

Motorola dlouhodobě klade důraz na nepřetržité inovace a zákaznickou spokojenost ať už
u stávajících, tak budoucích zákazníků,” říká Marek Toth, MBG Sales Representative. „S novou aktualizací Moto Camera 2 mají zákazníci nyní ještě více možností, jak popustit uzdu kreativitě
a jak zachytit ty nejvzácnější momenty. Všechna zařízení Motorola s duálními fotoaparáty obdrží nespočet nových funkcí včetně ultra širokého úhlu, skupinových selfies a aktualizace Google Lens, díky čemuž nebylo získávání informací o světě kolem nás nikdy snazší – zkuste například namířit fotoaparát na libovolnou rostlinu a ihned se dozvíte, o jaký druh jde,“ dodává Marek.

Tento update mimo jiné přináší i optimalizované a přívětivější uživatelské rozhraní s velkým počtem nových funkcí a gest, mezi něž patří například kombinované ovládání přední a zadní kamery, přibližování pomocí pohybu jednoho prstu nahoru a dolů, nastavení expozice a ostření pomocí tažení prstem či zjednodušený způsob, jak opustit zvolený fotografovací mód.

Níže naleznete přehled nových funkcí Moto Camera 2:

Mód cinemagraf

Zachyťte ve vašich fotografiích pohyb, abyste jim dodali více života. Ponechte část videa statickou, zatímco zbytek se bude nadále pohybovat –  unikátní kombinace videa a fotografie. (pouze u moto Z3 Play)

Portrétový mód

Obohaťte vaše portrétové fotografie rozmazáním pozadí fotografovaného objektu jak u předního, tak i zadního fotoaparátu. (přední kamera pouze u moto Z3 Play) U zadní kamery můžete jít ještě o krok dál a po samotném zachycení snímku upravit zaostření z pozadí na popředí či zvolit část fotografie v určité hloubce, která se zbarví do černobílá, zatímco zbytek fotografie zůstane
v původních barvách.

Mód vybrané barvy

S módem vybrané barvy můžete pro zvýraznění jednoduše ponechat jeden odstín původní
a zbytek fotografie zbarvit do odstínů šedi.

Mód výřezu

Není nic snazšího než s pomocí módu výřezu upravit pozadí fotografie a nahradit ho čímkoliv
z vašich Google Fotek.

Mód YouTube Live

Vysílejte na Youtube živě přímo skrz aplikaci fotoaparátu s novým módem YouTube Live.  

Prozkoumejte, co vidíte, spolu s Google Lens

Pokud se chcete o nějakém předmětu dozvědět více, stačí, když na něj namíříte svůj telefon.
S Google Lens můžete kopírovat a vkládat text, hledat produkty online, prozkoumat pamětihodnosti, přidat schůzky do kalendáře a identifikovat rostliny, zvířata a mnohem více.

*)Google Lens není dostupný zcela ve všech jazycích.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.