Schneider Electric má novou ředitelku pro lidské zdroje Idu Ročňákovou

Praha, 2. července 2018 – Společnost Schneider Electric, globální poskytovatel řešení pro energetický management a průmyslovou automatizaci, má novou ředitelku lidských zdrojů pro Českou republiku. Ida Ročňáková bude na své pozici zodpovědná ze všechny HR procesy a rozvoj organizační kultury.

„Mým úkolem je řízení celé personální agendy včetně náboru zaměstnanců. Prostor dáváme šikovným lidem s technickým i obchodním myšlením, které baví nejnovější technologie, software a služby. Zabýváme se například digitální transformací a řízením energií, dále automatizací v domácnostech, veřejných budovách i průmyslu,“ říká nová ředitelka pro lidské zdroje.

Ida Ročňáková přichází do Schneider Electric ze společnosti KONE, kde pracovala na pozici lidských zdrojů pro Česko a Slovenskou republiku. Během své profesní kariéry zastávala seniorní role v různých segmentech, například v retailu, bankovnictví nebo IT, a to zejména se zodpovědností za vybrané země střední a východní Evropy. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na podnikovou ekonomiku. Mezi její záliby patří jízda na koni, italská kuchyně, cestování a cyklistika.

O Schneider Electric

Schneider Electric je globální specialista na průmyslovou automatizaci a energetický management. Jsme jedničkou na celosvětovém trhu a s naší značkou se setkáváte ve více než stovce zemí. Poskytujeme integrovaná řešení, která kombinují hospodaření s energií, automatizaci a software. V našem globálním ekosystému spolupracujeme s tou největší integrační a vývojářskou komunitou, díky tomu umíme poskytovat efektivní řešení a operační účinnost v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři jsou tím, co dělá Schneider Electric skvělou společností. Náš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti je zárukou komfortnějšího života i práce pro kohokoliv, kdekoliv a kdykoliv. V naší společnosti to nazýváme Life Is On. Více na www.schneider-electric.cz.