Společnost Tech Data uzavřela smlouvu se společností Acco Brands

Praha, 2. července 2018 – Společnost Tech Data (NASDAQ: TECD) dnes oznámila, že k 1. 6. 2018 uzavřela smlouvu se společností Acco Brands, americkým výrobcem kancelářských produktů. Tech Data se tak stává autorizovaným distributorem značek Leitz, Rexel, GBC, Nobo, Esselte, a Kensington pro Českou republiku.

Společnost Tech Data podepsáním smlouvy rozšiřuje své portfolio o kancelářské vybavení a reaguje tím mimo jiné i na aktuální požadavky pro splnění potřeb spojených s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), například díky skartovačkám značky Rexel.

Smyslem této smlouvy je uzavření lokální spolupráce se společností Acco Brands, která pod sebou sdružuje značky Leitz, Rexel, GBC, Nobo, Esselte a Kensington, které bude Tech Data distribuovat na českém trhu.

„Nově uzavřená spolupráce se společností Acco Brands nás velmi těší,“ říká Vít Vojtěšek, Product Marketing Director společnosti Tech Data. „Tato spolupráce bude výhodná jak pro zákazníky společnosti Tech Data, tak pro její partnery, kteří budou moci rozšířit svoji aktuální nabídku o výše jmenované značky a budou tak moci využít svých výhod, nastavených u Tech Data Distribution,“ dodal. Produktovým manažerem, odpovědný za spolupráci s Acco Brand, bude Martin Chudoba.

Smlouva se společností Acco Brands vstoupila v platnost 1. června 2018 a platí pro Českou republiku.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 83. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.