MoroSystems získává status Atlassian Platinum Solution Partner, jako jedna z 91 firem světa a jediná v ČR

MoroSystems vyvíjí informační systémy na míru a staví vývojářské týmy specializované na Javu a JavaScript. Od roku 2010 zároveň nabízí licence a implementaci nástrojů Atlassian určených na projektové řízení a týmovou spolupráci – Jira a Confluence. V červnu splnila společnost MoroSystems všechna kritéria a vysloužila si tak od Atlassianu nejvyšší úroveň partnerství – status Platinum Solution Partner.

V červnu potvrdila společnost MoroSystems svou pozici nejvýznamnějšího distributora produktů Atlassian, stala se totiž jediným Atlassian Platinum Solution Partnerem v České republice. Získat úroveň platinového partnera vyžaduje dlouholeté zkušenosti nemalého počtu lidí. Proto je jich ve světě méně než stovka, a proto jsme v Česku jediní. Pro naše zákazníky to pak znamená, že na jejich projektech pracuje ten nejširší tým certifikovaných expertů v Česku a na Slovensku,” říká Ondřej Havel, který v MoroSystems vede tým zaměřený na implementaci Atlassian nástrojů, a dodává: Vysoký počet odborníků na Atlassian nám umožňuje posílat prvotřídní experty i na menší zakázky, zároveň díky němu zvládneme pokrýt strategické projekty u těch největších klientů.

Dvanáctým rokem dodává MoroSystems informační systémy na míru a staví vývojářské týmy specializované na Javu a JavaScript. Mezi její dlouholeté zákazníky patří například německá fintech společnost AEVI, Diebold Nixdorf nebo T-Mobile. Od roku 2010 zároveň nabízí MoroSystems licence a implementaci nástrojů pro řízení projektů Jira, Confluence nebo Jira Service Desk z dílny australské firmy Atlassian. MoroSystems nad těmito nástroji vyvíjí i vlastní produkty. Atlassian produkty jsou nejlepšími nástroji na projektové řízení a týmovou spolupráci na trhu. A protože věříme, že inovativní řešení vznikají především díky spolupráci lidí, Atlassian i jeho produkty jsme si zamilovali. Sami je používáme a stavíme nad nimi vlastní produkty,” říká Havel.

MoroSystems implementovali Atlassian produkty i například americkému eBay. Firmě provozující nejznámější internetovou aukční síň nasazoval tým MoroSystems nástroj Atlassian Jira. Cílem bylo zefektivnění řízení marketingových procesů. Pražská pobočka Centre of Excelence díky řešení navrženému týmem MoroSystems zkracuje celý proces realizace a vyhodnocení marketingové kampaně o cca 30 %.

Nároky na získání statusu Atlassian Platinum Solution Partner jsou velmi vysoké, proto je splňuje pouze 91 firem na celém světě. V prvé řadě se zaměřují na odbornost konzultantů, pro získání potřebuje IT firma mít v týmu minimálně 8 certifikovaných technických expertů a 8 akreditovaných obchodních expertů. Každý z nich musí mít oficiální certifikaci Atlassian expert, kterou podmiňuje složení série náročných zkoušek. Jednou z podmínek je pak také obrat převyšující 250 tisíc dolarů v nákupu licencí produktů Atlassianu.

——

O firmě MoroSystems

Již od roku 2006 staví společnost MoroSystems informační systémy a spojuje nejschopnější a nejtalentovanější jednotlivce v oblasti informačních technologií do týmů specializovaných na Javu a JavaScript. V současnosti tvoří tým MoroSystems více než 140 lidí. Mezi její dlouholeté zákazníky patří například T-Mobile, AEVI, Diebold Nixdorf nebo eBay. MoroSystems se pro ně zaměřuje na vývoj software a na outsourcing vývoje software nad platformou Java EE. Zabývá se také správou a provozem aplikací a integrací firemních systémů a dat. V oblasti zajištění kvality software poskytuje poradenství a konzultace. Od roku 2010 nabízí licence a implementaci nástrojů pro projektové řízení a týmovou spolupráci jako jsou Jira, Confluence nebo Jira Service Desk, pocházejících z dílny firmy Atlassian. V červnu 2018 potvrdila společnost MoroSystems svou pozici nejvýznamnějšího distributora produktů Atlassian, stala se totiž jediným Atlassian Platinum Solution Partnerem v České republice. To je pro zákazníky ujištěním, že na jejich projektech pracuje ten největší tým expertů v České republice.