Nová řada tenkých a elegantních monitorů AOC V2

Praha, 3. července 2018 – Společnost AOC uvedla na trh zcela novou řadu monitorů s označením V2 ve velikostech 21,5, 23,8 a 27 palců. Tyto elegantní a tenounké monitory jsou vybaveny ze tří stran bezrámečkovým IPS panelem s Full HD (1920 x 1080 bodů) rozlišením. Nabízí široké pozorovací úhly (178°/178°) a přesné barevné podání
(72% pokrytí NTSC barevného spektra). Nový bezrámečkový „edge“ design, ukrývá rámeček za panel pro ničím nerušený vzhled. Tenké provedení podporuje i minimální boční profil (7,7 mm pro 21,5” a 23,8”, 7,9 mm pro 27”) a končí čistým zadním panelem bez jakýchkoliv vyvýšenin. Stejně elegantní a pevný kovový stojan drží monitor ve své optimální pozici a umožňuje náklon o více než 20 %. Zároveň je zdrojem pro napájení, vstupu signálu a výstupu pro sluchátka. Monitory série V2 nabízí odezvu 5 ms, 75Hz obnovovací frekvenci a AMD FreeSync technologii.


Nové monitory AOC řady V2 přestavují nový přístup k designu monitorů v kombinaci s perfektním obrazem. V produktové řadě se na úvod představí tři monitory 21,5” 22V2Q, 23,8” 24V2Q a zatím největší 27” 27V2Q. Všechny jsou vybaveny ze tří stran bezrámečkovým IPS panelem s širokými pozorovacími úhly a výborným podáním barev. Jas je optimálních 250 cd/m². Inovativní design působí elegantně a kompaktně. Monitory vypadají jako vznášející se obraz ve vzduchu, neomezovaný širokými rámečky nebo tlustými zády. Boční tloušťka je obdobná jako u chytrého telefonu (7,7 mm pro 21,5” a 23,8”, 7,9 mm pro 27”).

Nové monitory se můžou pochlubit obnovovací frekvencí 75 Hz, podporou AMD FreeSync a 5ms dobou odezvy, což z nich dělá monitory vhodné i na běžné hraní a domácí zábavu. Pro připojení zařízení lze využit HDMI nebo DisplayPort, audio výstup pak umožňuje připojit sluchátka nebo externí reproduktory přímo k monitoru.

 

Díky svému vzhledu jsou monitory série V2 vhodné i pro veřejná místa, kde se vzhled monitoru stává důležitým faktorem. Černé lesklé provedení zadního panelu, čtvercová základna se vstupy, kovový stojan a ovládací tlačítka ve spodním rámečku dodávají monitorům exkluzivní vzhled.

Všechny modely řady V2 jsou vybaveny technologiemi AOC, jako je Flicker-Free pro zamezení nepříjemného blikání podsvícení nebo Low Blue Mode, který snižuje potenciálně škodlivé délky modrého světla. Další inovací je technologie „Clear Vision“, která vylepšuje jasnost a ostrost SD (standard definition) obsahu. Pro lepší produktivitu podporuje řada V2 snadné propojení více monitorů se softwarem AOC Screen+.

Monitory AOC V2 navíc odpovídají ekologickým regulacím EPA 7.0.

Všechny monitory 21,5” 22V2Q, 23,8” 24V2Q a 27” 27V2Q mají ve výbavě jak HDMI tak DisplayPort kabel a jsou chráněny tří letou zárukou. Na trhu se objeví v průběhu července 2018 za doporučenou koncovou cenu 3599 Kč (139 euro), 3849 Kč (149 euro), respektive 5409 Kč (209 euro).

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.