Cooler Master MasterCase H500

Eindhoven, Nizozemsko 9. 7. 2018 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí počítačovou skříň H500. Model rozšiřující sérii H, známou svými dvěma ikonickými dominantními ventilátory, nabízí volbu ze dvou předních panelů upřednostňujících proudění vzduchu, resp. estetiku.

Novinka doplňuje již dostupné verze H500M a H500P a liší se zejména menší modularitou, nicméně zachovává základní charakteristiku řady H. Cooler Master H500 je vhodnou alternativou pro hráče upřednostňující transport a jednodušší vzhled sestavy.

Mezi základní charakteristiky patří:

  • Perforovaný a transparentní přední panel – součástí počítačové skříně jsou dva přední panely; perforovaný pro maximální prodění vzduchu, resp. průhledný plný, který klade důraz na estetiku.
  • Dva 200mm RGB ventilátory s ovladačem – H500 nabízí dva integrované 200mm ventilátory a umožňuje rozšíření o další volitelný na vrchní stranu skříně.
  • Podpora radiátoru – přední panel poskytuje dostatek prostoru pro 360mm radiátor, zatímco vrchní část je určena maximálně 280mm radiátorům.
  • Čistý pohled dovnitř – boční panel vyhotovený z tvrzeného lehce zatmaveného tvrzeného skla dává možnost stavitelům naplno ukázat jejich build včetně RGB podsvícení.
  • Magnetický filtr – vzduch prochází skrze filtr upevněný magnety na vrchní straně modelu H500 a napomáhá k účinnému chlazení sestavy.
  • Kryty pro čistý vzhled – k dispozici je přední kryt kabelového vedení a kryt zdroje pro úhledný, ničím nerušený build.
  • Držadlo pro transport – vyvýšená přední část pokračuje nad sestavu a utváří rukojeť pro snadnou přepravu.

Novinka nabízí i další drobná vylepšení, která však představují významné vylepšení kompletace. Příkladem může být boční panel z temperovaného skla, upevněný jen dvěma uchycenými šrouby, které se neztratí při demontáži nebo držák SSD ukrytý za základní deskou, reprezentovaný pouze čtyřmi třecími plochami s úchyty nevyžadujícími dodatečné nářadí.

Cooler Master MasterCase H500 bude k dispozici na konci července za doporučenou koncovou cenu 2990 Kč s DPH v České republice a 115 euro s DPH na Slovensku.

 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.