Sklárna O-I v Novém Sedle nabírá nové zaměstnance: Všechny zájemce zve na náborový den 10. července

Nové Sedlo, 9. července 2018 – Sklářský závod O-I v Novém Sedle na Karlovarsku otevírá své dveře v úterý 10. července všem uchazečům o zaměstnání. Jeden z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu nabízí pracovní pozice pro směnové mistry, strojníky, opraváře strojů, mechaniky měřících přístrojů a další zaměstnance s technickým vzděláním. Ti se mohou stát součástí profesionálního týmu největší sklářské společnosti na světě, která dodává skleněné obaly pro nejvýznamnější značky na trhu.
Zájemci se v den náboru setkají s ředitelem závodu Robertem Havlem, vedoucími jednotlivých úseků a také se samotnými zaměstnanci O-I. Společně je provedou sklárnou a jednotlivými stanovišti, kde si zájemci budou moci otestovat technické a manuální dovednosti. Současně jim představí nabídku volných pracovních pozic včetně platového ohodnocení a benefitů. „Práce se sklem vyžaduje preciznost, píli a oddanost. Proto si ceníme všech našich zaměstnanců, kteří vkládají do výroby skleněných nádob kus sebe. Vedle nadprůměrného platového ohodnocení a bohatého balíčku benefitů nabízíme také smysluplnou práci spojenou s tradičním českým řemeslem,” přibližuje Kamila Hlaváčková, HR manažerka pro O-I. Mezi nabízené benefity patří pět týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, nadstandardní směnové příplatky nebo dotované obědy. „Odměnou jsou nám spokojení a dlouholetí zaměstnanci, z nichž někteří u nás pracují i přes 20 let. Vážíme si našich zaměstnanců a ceníme si jejich práce pro nás, proto jsme nedávno významně zvýšili platy. Díky tomu již nyní vidíme vyšší zájem i od nových kandidátů,“ dodává Hlaváčková.

Náborový den ve sklářském závodě O-I v Novém Sedle se uskuteční v úterý 10. července od 10:00 do 14:00 hodin. Stačí, když potenciální kandidáti přijdou k hlavnímu vchodu do firmy O-I v Novém Sedle a vyplní své jméno do přihlášky včetně profese, o kterou mají zájem. Přítomní HR manažeři poté rozdělí všechny kandidáty do jednotlivých skupin podle profesí, kterou si uchazeči vybrali a vysvětlí jim další kroky.

O společnosti O-I

Společnost Owens-Illinois, Inc. (NYSE: OI), největší výrobce skleněných obalů na světě, utváří značky zákazníků, které jsou založeny na odborných technických znalostech, a které vynikají řemeslným zpracováním. Společnost zaznamenala v roce 2017 tržby okolo 6,9 miliard amerických dolarů a zaměstnává více než 26,500 lidí v 78 výrobních závodech ve 23 zemích. Celosvětové ústředí je ve městě Perrysburg v americkém Ohiu.  Vynalézavý design a výrobní možnosti odlišují firmu O-I od ostatních výrobců – díky nim získala celosvětově vedoucí postavení ve výrobě skleněných obalů s cílem provádět výrobu ekologicky a s ohledem na udržitelný rozvoj. Více informací naleznete na www.o-i.com.