Moderní sluchátka Trust v retro stylu pro mobilní zařízení

Praha 10. 7. 2018 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh sluchátka Trust Noma pro poslech hudby a hands-free volání s poutavým retro designem.

Ústředním motivem sluchátek Trust Noma se staly půlkulaté polstrované náušníky, které jsou připojeny k hlavovému mostu drátovým systémem sloužícím zároveň pro nastavení velikosti headsetu. Jsou k dispozici v matné černé barvě, kombinaci dřeva a džínoviny a retro imitaci slonové kosti.

K mobilním zařízením je lze připojit skrze 3,5mm jack konektor. Na 1,2 m dlouhém kabelu je umístěno také ovládání s integrovaným mikrofonem pro nastavení hudby a telefonních hovorů.

Trust Noma jsou k dispozici za doporučenou koncovou cenu 629 Kč s DPH v České republice a 29,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com

 

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.