Nová bezdrátová sportovní sluchátka Panasonic, jedna s LED světlem a tlačítkem pro spuštění asistenta

Praha, Česká republika (11. července 2018) – Panasonic uvedl na trh dvoje nová bezdrátová sluchátka do uší, takzvané špunty, RP-BTS35 a RP-BTS55 určená pro sportovní využití. Oba modely využívají patentovaný způsob bezpečného uchycení okolo uší 3D-Flex, nevadí jim pot ani déšť a pro působivou reprodukci využívají 9 mm reproduktory. Vyšší model má vestavěnu LED signalizaci a umí bez nutnosti vyndání telefonu spustit digitálního asistenta.

Nová bezdrátová sluchátka Panasonic RP-BTS35 a RP-BTS55 udělají svým nepřehlédnutelným provedením radost především aktivním sportovcům. Důmyslný mechanismus 3D-Flex kombinuje uchycení pomocí měkkých silikonových koncovek uvnitř ucha s pružnými a pohodlnými, přesto však pevnými obroučkami kolem uší. Tato sluchátka s plochým kabelem mezi levou a pravou částí včetně utahovacího prvku jsou navržena tak, aby nespadla z uší ani při intenzivním běhu či jakémkoli jiném sportovním nasazení, během kterého se necháte motivovat k vyšším výkonům působivě reprodukovanou hudbou. Standard IPX5 označující odolnost vůči tryskající vodě v praxi zaručuje, že se nemusíte o sluchátka bát ani ve chvílích, kdy vás při běhu zastihne prudký déšť.

Oba modely mají vestavěn mikrofon, který umožňuje handsfree telefonování a ovladač umístěný na kabelu za pravým uchem pro úpravu hlasitosti, přesun mezi skladbami, zapnutí i snadné párování s Bluetooth telefonem či hudebním přehrávačem.

Přes velmi lehké provedení vydrží oba nové modely sluchátek hrát na jedno nabití až 6 hodin, což bohatě postačí i amatérským běžcům při maratónských závodech. Pokud si je zapomenete nabít, stačí jen 15 minut připojení do elektrické sítě pomocí nejpoužívanějšího Micro USB adaptéru a k dispozici máte energii až na 70 minut poslechu hudby.

AAC, LED signalizace, digitální asistent a pouzdro

Vyšší model RP-BTS55 nabízí kromě již uvedených vlastností navíc podporu kodeku AAC pro vysoce kvalitní bezdrátový přenos hudby a modrou LED signalizaci, kterou si můžete zapnout pro posílení pasivní bezpečnosti během večerního běhu nebo jednoduše proto, že chcete.  Dalším benefitem těchto sluchátek je možnost spuštění digitálního asistenta (např. Siri) dvojitým stiskem tlačítka, které se standardně využívá pro zapnutí sluchátek. Telefony, jejichž systém použití asistenta umožňují, lze poté ovládat hlasovými povely a využívat dalších přidružených funkcí. Kromě toho je ke sluchátkům Panasonic RP-BTS55 přibaleno praktické přepravní a ochranné pouzdro.

Sluchátka Panasonic RP-BTS35 a RP-BTS55 jsou nyní k dostání u autorizovaných prodejců za koncové doporučené ceny 1 999 Kč a 2 599 Kč.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem v rozvoji elektronických technologií a řešení pro zákazníky v odvětví spotřební elektroniky, bydlení, automobilovém průmyslu a podnikových řešeních. V roce 2018 slaví společnost sté výročí založení, od té doby roste v globálním měřítku. V současnosti má po celém světě 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností, které za finanční rok končící 31. březnem 2018 zaznamenaly konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliard Euro. Hlavním cílem Panasonic Corporation je vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací v různých oborech a využívání svých technologií k zajištění lepšího života a lepšího světa pro své zákazníky. Chcete-li se o skupině Panasonic dozvědět více, navštivte http://www.panasonic.com/global

.