Silnější zážitky

Nový zakřivený monitor Philips 278E9 pro silnější zážitky a lepší ponoření do dění

  • Ultra Wide-Color a Full HD poskytují krásný obraz
  • Elegantní, super tenký design  

Praha, 11. července 2018 – Společnost MMD uvádí na trh nejnovější přírůstek do produktové řady E9, což jsou monitory určené především pro domácí uživatele. Philips 278E9 má styl a perfektní obraz, což je pro sérii E9 příznačné. Nový monitor nabízí zakřivený 27palcový panel s tenkým rámečkem, Full HD panel s technologií Ultra-Wide Color pro obraz téměř jako živý nebo podporu technologie AMD FreeSync pro maximální uživatelský zážitek.

Více barev

Na rozdíl od svých předchůdců v řadě E9 nabízí nový 27palový model 278E9 panel s technologií Ultra Wide-Color, která vylepšuje barevné podání. Díky této technologii je zelená přirozenější, modrá hlubší a červená živější. Monitor je vybaven Full HD (1920 x 1080 bodů) panelem s poměrem stran 16:9, s ostrými detaily a vynikajícím kontrastem.

Monitor Philips 278E9 je vybaven i dalšími funkcemi, jako je například technologie Filcker-Free, která reguluje nepříjemné blikání podsvícení nebo Philips LowBlue Mode, který využívá chytrý software pro snížení vyzařování škodlivého modrého světla. Dále nabízí nový model i funkce EasyRead pro čtení dokumentů jako na papíře, SmartImage pro snadné nastavování monitoru a SmartContrast pro maximální úrovně černé.

Hlubší zážitek

Philips 278E9 je vybaven zakřiveným VA panelem s poloměrem zakřivení 1800R pro maximální ponoření do dění. Technologie Philips VA panelů používá vysoký statický kontrast pro co nejvěrnější podání obrazu a široké pozorovací úhly (178° / 178°). Navíc, díky AMD FreeSync technologii, nabízí 278E9 hladký obraz bez trhání i při vysoce akčních scénách. A pro doplnění hloubky zážitku je monitor vybaven sadou zabudovaných vysoce kvalitních reproduktorů.

Více stylu

Nový Philips 278E9 je tenčí a elegantnější než kdykoli předtím – ze tří stran ultra tenký rámeček, elegantní černé provedení s broušeným kovovým stojanem (náklon -5°/20°) a přípravou pro VESA držák.

Široké možnosti připojení

Model 278E9 přichází se všemi potřebnými porty. Jak analogovým VGA, tak digitálním HDMI nebo super rychlým DisplayPortem.

Philips 278E9 bude dostupný za doporučenou koncovou cenu 5819 Kč (229 eur).

Pro více informací o monitorech Philips: www.philips.com/monitors.

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com