Cooler Master uvádí herní myš pro všechny uživatele

Eindhoven, Nizozemsko 12. 7. 2018 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí na trh ergonomickou myš pro praváky i leváky CM310.

„Vyvinuli jsme novou myš pro hráče, která si zakládá na pohodlném symetrickém designu s RGB podsvícením a přívětivé ceně. Její skvělý vzhled a výkon zaručují také podsvícené linie podél celé myši a výkonný senzor s 10 000 DPI,“ říká Bryant Nguyen, generální manažer pro periferie.

Cooler Master CM310 disponuje optickým senzorem s rozlišením 10 000 DPI a na svém těle nabízí dvě snadno dostupná tlačítka pro optimalizaci citlivosti (DPI) a pro změnu efektu podsvícení. Je vyhotovena v symetrickém tvaru se speciálně tvarovanými pogumovanými bočnicemi a kalibrovanou hmotností 100 g. Součástí je i 5 přednastavených režimů RGB podsvícení jdoucího podél celého těla myši.

Cooler Master CM310 bude k dispozici koncem července za doporučenou koncovou cenu 949 Kč s DPH v České republice a 29,99 euro s DPH na Slovensku.

 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.