Hodiny po úspěchu Stmívání nestojí v koutě. Mají nový singl

Jsou hodiny, které se neopožďují ani nepředbíhají. Jdou přesně a pěkně v rytmu. Jsou to Hodiny s velkým H a rozhodně nestojí v koutě. Jsou to hrací Hodiny a mají nový singl!

Čtveřici pražských muzikantů Tomáši Sehnalovi, Danielu Hlaváčovi, Josefu Sýbkovi a Matěji Verlovi to ladí od roku 2015. Hodiny se nově dělí na čtvrtHodiny a čas každé písně odpočítává celkem osm chlapských „ručiček“. Hodiny zatím rozhodně neztrácely čas. Hned první singl Stmívání sklidil na české poměry velký úspěch a rychle ho stíhaly dvě rádiově úspěšné písně, Jízdní řád a Ze dna.

Týdny, dny a Hodiny ubíhaly a v roce 2017 si je na své dva strahovské koncerty pozvala kapela Kryštof. Ve stejném roce vydala kapela své aktuální EP S tebou.

Po půlroce nadešel čas a poprockové Hodiny jdou posluchačům naproti singlem Nebudu v koutě stát. Kdo by taky chtěl!

„Píseň napsal sám život, stačilo jen najít správná slova, noty a akordy. Členové kapely už nejsou žádní zajíci a mají něco odžito stejně jako jejich známí a přátelé. Jenže ne vždycky je to tak, jak se zdá navenek. Zatímco si myslíte, že lidé okolo vás žijí životy podle svých představ, ve skutečnosti se možná plácají v síti neproměněných šancí, nevyplněných snů a strachu zkusit něco, co dřív tak moc chtěli,“ popsal vznik nového songu leader kapely Tomáš Sehnal.

Song je pobídkou pro všechny, kterým běží čas a nemůžou se rozhodnout, jak s ním naložit. O tom, že nikdy není pozdě, vždycky je důvod to zkusit a netrápit se tím, co bylo.  Jak na to? Uslyšíte v nové písni, ale aspoň malá ochutnávka: Nebudu v koutě stát, když za dveřma je svět. Chci psát svůj jízdní řád, osudu koukat do karet…