Nová řada herních sluchátek Plantronics RIG 500 PRO

Patentovaný systém RIG Game Audio Dial umožní hráčům Xbox One a PS4
změnu hlasitosti přímo ze svých ovladačů

Praha, 12. července 2018 – Společnost Plantronics, průkopník v oblasti audio a přenosných technologií představuje novou řadu herních sluchátek RIG 500 PRO vytvořených tak, aby hráčům poskytovaly čistý a dokonalý zvuk, a to vše v ultralehkém designu. RIG 500 PRO jsou prvními hráčskými sluchátky, která disponují izolovanými vnitřními akustickými komorami, zkracují zkreslení a vytvářejí ideální zvukové řešení pro dnešní herní platformy s vysokým rozlišením.

Prémiový 50 mm ovladač poskytuje širokopásmovou frekvenční odezvu, zatímco dvojité ušní polštářky redukují okolní šum a poskytují komfort i při delším nošení. Kromě toho je nová řada dodávána s patentovaným systémem RIG Game Audio Dial a 3,5mm konektorem s integrovaným ovládáním hlasitosti pro bezdrátové herní ovladače. Hráči si tak na konzolích mohou nastavit hlasitost přímo z regulátoru, a to bez zvednutí ruky. Sluchátka disponují i in-line posuvníkem pro regulaci zvuku pro hraní na PC.

„Nová řada RIG 500 PRO posouvá inovativní design modelu RIG 500 na další úroveň“, říká Gregory Morquin, manažer herního segmentu ve společnosti Plantronics. „Doplňuje už tak působivý počet herních sluchátek, které si skvěle vedou i v rámci konkurence. Můžeme se pyšnit prvními sluchátky s funkcí VR, aktivací Dolby Atmos® a nyní přinášíme patentovaný systém RIG Game Audio Dial pro Xbox One a bezdrátové ovladače PS4,” dodává.

Nová série RIG 500 PRO je dostupná pro veškeré herní konzole, PC a edice Esports. Novinka vychází z lehkého původního modelu RIG 500 s funkcemi zvyšujícími výkon doplněna o:

  • Prémiový 50 mm ovladač pro rozšířenou frekvenční odezvu
  • Odnímatelný mikrofon s výstupem pro potlačení šumu a funkcí flip-to-mute
  • Odnímatelné zvukové kabely, které lze snadno vyměnit nebo nahradit
  • Odnímatelné ušní polštáře, které jsou dostupné ve dvou variantách. Látkové provedení, které dodá maximální prodyšnost a pohodlný kombinovaný materiál, který snižuje okolní šum
  • Izolované akustické komory pro snížení zkresleného zvuku
  • Jednoduchý ovladač RIG Game Audio Dial pro ovládání hlasitosti přímo z herního ovladače – určeno pro modely Xbox One a PS4
  • In-line posuvník hlasitosti pro PC
  • Možnost odemknutí trojrozměrného zvuku s předplaceným aktivačním kódem Dolby Atmos

Dostupnost

Obraťte se na místního autorizovaného distributora Plantronics a zjistěte ceny produktů řady RIG, které jsou již běžně k dostání i v České republice. Více informací o autorizovaných prodejcích sortimentu z edice RIG naleznete zde: www.plantronics.com

O společnosti Plantronics

Plantronics je průkopníkem zvuku a světovým lídrem v odvětví komunikačních technologií. Vytváří inteligentní a přizpůsobivá řešení, která podporují nejdůležitější potřeby zákazníků: zažít a usnadnit jednoduchou a jasnou komunikaci a zároveň si užít prostředí bez rozptýlení. Řešení společnosti Plantronics jsou využívána po celém světě, jak spotřebiteli, tak firmami a jsou optimální volbou pro otevřené kancelářské prostory. Plantronics nabízí vysoce kvalitní komunikační řešení, které zákaznici oceňují, a v zájmu budoucích požadavků je také neustále inovuje. Plantronics dodává nejen špičkové Bluetooth sluchátka, ale nabízí také moderní metody sjednocené komunikace (UC), sofistikovaný zákaznický servis a kvalitní datovou analýzu.

Pro více informací navštivte www.plantronics.com.