Lucie Wolfová novou HR manažerkou KIK Textil a Non Food pro Českou a Slovenskou republiku

Praha, 16. července 2018 – Tým společnosti KIK Textil a Non Food pro Českou a Slovenskou republiku v letošním roce posílila Lucie Wolfová, která byla jmenována na pozici HR manažerky. Ve své funkci se soustředí na zkvalitnění péče o zaměstnance a jejich profesionální rozvoj a zároveň na nastavení adaptačního procesu se zaměřením na pozice asistentek prodeje. Jedním z jejích hlavních plánů je také zavedení systému vzdělávání a jeho sjednocení v obou zemích.

V oblasti HR se Lucie Wolfová pohybuje již řadu let. Během svého působení v tomto prostředí zastávala nejrůznější pozice od personalistky přes HR byznys partnerku až po HR manažerku. Bohaté zkušenosti s řízením lidských zdrojů získala zejména ve společnostech Olymptoy, Rozum a Cit nebo Massive Production Czech Republic. Do společnosti KiK přichází z nadnárodní výrobní společnosti Parker-Hannifin, kde působila jako HR generalistka.

„Jedním z mých hlavních cílů je přispět ke zkvalitnění péče o zaměstnance KiKu, kterých si velice vážím. Přeji si, aby se ve firmě cítili spokojeně a zároveň měli možnost se dále rozvíjet, proto bych v Česku i na Slovensku ráda zavedla ucelený systém vzdělávání. Ve své pozici bych se také chtěla zaměřit na zdokonalení adaptačního procesu zejména u asistentek prodeje. V dlouhodobém horizontu si kladu za cíl celkově zlepšit interní komunikaci a posílit budování značky společnosti KiK,“ uvedla Lucie Wolfová o své nové funkci.

Lucie Wolfová vystudovala obor podnikatelství a management na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě, kde získala inženýrský titul. Své vzdělání si zároveň rozšířila kurzem práva na Univerzitě Palackého v Olomouci. Hovoří plynule německy a anglicky. Ve svém volném čase se nejraději věnuje rodině, mezi její záliby patří literatura a cestování.

O společnosti KiK

Společnost KIK Textil a Non Food pro Českou a Slovenskou republiku (www.kik.cz, www.kik-textilien.sk) funguje na českém trhu již 11 let, na slovenském slaví letos 10. výročí. Značka KiK se na obou trzích stala oblíbeným obchodem českých i slovenských domácností. V její široké nabídce najdou zákazníci cenově dostupné módní zboží, ale také vybavení a doplňky do domácnosti i pro zvířecí mazlíčky, hračky, dárkové předměty či kancelářské potřeby. V květnu 2018 otevřela společnost KiK v Olomouci svou jubilejní 200. prodejnu v České republice, kde v současnosti zaměstnává více než 1500 lidí.