Společnost Epson přivítala do svých řad nové kolegy a oznámila změnu v týmu

16. července 2018 – Společnost Epson Česká republika posílila svůj tým. Začátkem léta přivítala dva nové kolegy. Matěje Kopeckého, který přišel ze společnosti VDC kancelářská technika s.r.o., a Michala Hanzelku, jenž naposledy působil ve společnosti Apcom Czech s.r.o. Změny nastaly také ve vnitřní struktuře společnosti. Antonín Řezáč, který ve firmě působí již druhým rokem, má na starosti divizi Transakčních (Consumer) produktů.

Matěj Kopecký přišel ze společnosti VDC kancelářská technika s.r.o., ve které pracoval poslední 3 roky. Společnost VDC kancelářská technika s.r.o. patří do nepřímého prodejního kanálu společnosti Canon a je také největší partner této společnosti, předchozí zkušenosti získal Matěj Kopecký přímo ve společnosti Canon a v této oblasti se pohybuje více než 6 let. Ve firmě Epson bude zastávat pozici Account Manager pro VI (projektory) a konkrétně bude zodpovídat za projektory z řady business a školní projektory. „Společnost Epson jsem zvolil díky jejímu zájmu o inovace a nová řešení v oblasti projekční techniky, což je pro mě vždy velkou výzvou,“ dodává Matěj Kopecký.

Michal Hanzelka bude mít ve společnosti Epson na starosti oblast „Retail“, za kterou bude odpovědný z pozice Account Manager. Do Epsonu přišel ze společnosti Apcom Czech s.r.o., ve které působil téměř 5 let na pozici Retail Manager. „Chtěl jsem být součástí IT odvětví i nadále, proto jsem se rozhodl pro společnost Epson, která se zajímá o udržitelný rozvoj i životní prostředí, které mi je velmi blízké,“ říká Michal Hanzelka, který se posledních 10 let pohybuje v oblasti IT.

Antonín Řezáč ve firmě Epson působí od roku 2016. Je zodpovědný za divizi Transakčních produktů (Inkoustové tiskárny, Consumer skenery, Consumer projekční technika). „Mým cílem je realizovat oboustranně zajímavý obchod založený na důvěře. Zároveň se snažím, aby mne a mé zákazníky obchod bavil. Protože pokud nás něco baví, děláme to rádi a o to lepší jsou výsledky,“ uvádí Antonín Řezáč.

O společnosti Epson

Společnost Epson je globální technologický lídr, který poskytuje inovativní řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy. Epson nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 76 000 lidí v 87 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj přínos komunitám, ve kterých působí, a na své trvalé snahy o snížení dopadu na životní prostředí.

www.global.epson.com

http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. sídlí v Amsterdamu a je řídicím centrem skupiny Epson pro Evropu, Střední východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1830 lidí a ve fiskálním roce 2017 zaznamenala obrat 1,7 miliard eur. http://www.epson.cz

Environmentální vize 2050   

http://eco.epson.com/