Na pozici Senior Marketing Managera pro oblast východní Evropy byla v Kaspersky Lab jmenována Zorana Jurić

17. července 2018 – Společnost Kaspersky Lab oznámila, že se Zorana Jurić stala novou Senior Marketing Managerkou pro oblast východní Evropy. Ve své funkci působí od začátku minulého týdne. Zorana má více než desetileté zkušenosti v oblasti IT. Bude zodpovědná za vytváření a řízení komplexních marketingových aktivit na trzích ve východní Evropě včetně České republiky a Slovenska.

Ve své pozici bude mít Zorana Jurić na starosti dlouhodobou marketingovou strategii Kaspersky Lab. Za tímto účelem bude úzce spolupracovat se Zoranem Puskovicem, generálním ředitelem společnosti pro východní Evropu, místními obchodními týmy a agenturami. Jejím cílem je strategicky prosazovat vizi Kaspersky Lab a její špičkové produkty pro firmy i jednotlivé uživatele. Kromě marketingového mixu chce také dále rozvíjet vztahy se zákazníky, partnery a distributory. Zaměří se i na prezentaci společnosti na odborných veletrzích a konferencích a bude se rovně snažit zintenzivnit spolupráci s PR agenturami.

„Posílení vztahů Kaspersky Lab s jejími lokálními ICT distributory a resellery je mojí hlavní prioritou, stejně tak jako zvyšování povědomí místních uživatelů o kybernetických hrozbách a poskytování těch nejlepších kyberbezpečnostních řešení. Těším se na vytváření kreativních kampaní, zaměřených na naše produkty, služby a informovanost v oblasti počítačové bezpečnosti, které budou založené na datech,“ předesílá Zorana Jurić.

Zorana přichází ze společnosti IDC, kde měla v pozici regionální manažerky na starosti srbský trh. Během svého desetiletého působení získala cenné zkušenosti na trhu s informačními technologiemi, v oblasti poradenství a pořádání odborných akcí zaměřených na IT technologie, telekomunikace a spotřební elektroniku. V předešlých pozicích se věnovala výzkumům trhu, poradenství, obchodu a event managementu. Zorana má titul z univerzity v Bělehradě, kde studovala na matematické fakultě.

„Jsem velmi rád, že mohu Zoranu přivítat v našem týmu. Jsem si jistý, že svými analytickými dovednostmi, proaktivním přístupem a bohatými zkušenostmi s online i offline marketingovými kanály, přispěje velkou měrou k dlouhodobému růstu společnosti ve východní Evropě,“ říká Zoran Puskovic, generální ředitel Kaspersky Lab pro oblast východní Evropy.

Zoran Puskovic bude přímým nadřízeným Zorany Jurić.

O společnosti Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je mezinárodní společností, která se zabývá kybernetickou bezpečností již více než 20 let. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky Lab při vytváření bezpečnostních řešení a služeb nové generace zaměřených na ochranu podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky Lab chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů. Více se dozvíte na www.kaspersky.cz.