Akce „Hyundai odměňuje české řidiče“ oslovila Česko

Hyundai je dlouhodobě jediným opravdovým partnerem českých řidičů, nabízejícím za nedostižné ceny špičkové služby a produkty, vynikající výbavu, inovativní technologie, vrcholnou kvalitu a 5-letou záruku bez omezení. Na rozdíl od jiných automobilových značek, které oslavují svůj nezájem o české řidiče a předhánějí se v počtu zaregistrovaných neprodaných a neprodejných vozů, Hyundai vždy hledá způsob, jak českému řidiči nabídnout více, než očekává. Nejnovějším příkladem této filozofie Hyundai je červencový program „Hyundai odměňuje české řidiče“, na který už v prvním týdnu pozitivně zareagovalo více než 1 000 českých řidičů.

Nabídka programu „Hyundai odměňuje české řidiče“ se týká modelů Hyundai i10, i20, ix20, i30 kombi, i30 Fastback, i40, Kona a Tucson. Českému řidiči umožňuje získat za každý rok řidičského oprávnění cenové zvýhodnění ve výši 1 000 Kč a pro věrné zákazníky značky Hyundai dalších 1 000 Kč za každý rok vlastnictví některého z modelů Hyundai.

Již v prvním týdnu trvání akce byl odhalen prozatím dlouhodobě nejspokojenější zákazník, který si kvalitu vozů Hyundai užívá již 25 let. Vzhledem k popularitě vozů u českých řidičů je ale pravděpodobné, že ještě v červenci bude tento rekord překonán.

Vozy značky Hyundai patří mezi nejkvalitnější a nejspolehlivější vozy v automobilovém průmyslu, což potvrzují nedávné studie nezávislé organizace J.D. Power. Výzkumy označují Hyundai jako nejspolehlivější značku na americkém a britském trhu. Pro Hyundai jde ve srovnání s ostatními značkami o významný úspěch už jen proto, že vozy této značky jsou již v základních verzích nadstandardně vybavené bezpečnostními a asistenčními technologiemi.

Více informací na https://www.hyundai.cz/akcni-nabidky/odmeny-ridicum