MONETA Money Bank slavnostně otevřela dvacátou modernizovanou pobočku

Praha 19. července 2018 – Pohodlnější vyřízení svých osobních a podnikatelských financí nyní nabízí pobočka MONETA Money Bank v Litoměřicích, která se v těchto dnech otevřela veřejnosti na nové adrese Mírové náměstí 158/31. Obchodní místo v moderním designu přináší obyvatelům města a jeho okolí komfortnější a rychlejší obsluhu s důrazem na zachování diskrétnosti. Jde v pořadí o dvacátou pobočku MONETA Money Bank v novém architektonickém řešení, které banka používá od loňského roku. Součástí strategického plánu banky je pokračovat v modernizaci bankomatové a pobočkové sítě a každoročně přestavět desítky stávajících obchodních míst. Za tím účelem banka vloni investovala 232 milionů korun. MONETA Money Bank obsluhuje milion klientů a provozuje více než 200 poboček a 652 bankomatů, což představuje čtvrtou nejhustší síť v zemi.

Našim klientům chceme být vždy nablízku. Proto intenzivně modernizujeme naši širokou síť regionálních poboček a bankomatů a rozvíjíme digitální kanály v čele s mobilním bankovnictvím Smart Banka, které zvítězilo v soutěžích Zlatá koruna 2018 a Mobilní aplikace roku 2017,“ uvedl Aleš Sloupenský, Chief Retail Distribution Officer MONETA Money Bank. „Po Litoměřicích se na otevření poboček MONETA Money Bank v novém stylu mohou těšit také obyvatelé například Kladna nebo Zlína, v případě rozšiřování sítě bankomatů jde o Lednici, Pelhřimov či Prahu 2 a 3,“ dodal Aleš Sloupenský.

Uspořádání interiéru pobočky MONETA Money Bank v Litoměřicích a 19 dalších místech je řešeno s velkým důrazem na soukromí klientů. Příjemný pocit z návštěvy podporují například nenápadné akustické prvky, jemná hudební kulisa a speciální jednací místnosti pro delší schůzky. Všechny prostory jsou situovány tak, aby byly přístupné od vchodu a umožnily snadnou orientaci. Bankomat se nachází vně budovy a je k dispozici 24 hodin denně.

„Klienti u nás najdou otevřená pracoviště bankéřů. Jsou vybavená recyklačními pokladnami a speciálními trezory, což umožňuje poskytovat hotovostní i bezhotovostní služby bez nutnosti přecházet mezi servisní a pokladní zónou. Tím se zrychluje obsluha při zachování vysoké úrovně bezpečnosti a diskrétnosti. Prostory včetně neveřejného zázemí jsme navíc připravili tak, aby byly příjemné a pohodlné také pro naše bankéře,“ sdělila Šárka Dlouhá, vedoucí pobočky MONETA Money Bank v Litoměřicích. „Z hlediska konkrétních finančních služeb čekáme v tomto období zvýšený zájem o směnárenské služby, které během léta poskytujeme úplně bez poplatku, a dále o hypoteční úvěry a úvěry pro živnostníky,“ doplnila Šárka Dlouhá.

Případné čekání klientům ukrátí nabídka kvalitní kávy, tablet s připojením na internet a Wi-Fi síť. Novinky a další informace ze strany banky lidé uvidí na velkoplošných LCD obrazovkách, které ohleduplně k životnímu prostředí plně nahradily někdejší papírové letáky. Čistý a funkční vzhled je inspirovaný tvarem a barvami loga MONETA Money Bank. První pobočka MONETA Money Bank v novém designu byla slavnostně otevřena v dubnu 2017 v pražských Nových Butovicích.