Taneční party čtyřikrát jinak

K aktivnímu životnímu stylu neodmyslitelně patří party. Ať už je pořádáte doma, pod širým nebem nebo v pronajatém sále, potřebujete zajistit zvukovou kulisu, která vystupňuje emoce všech zúčastněných na maximum. Spolu s Panasonicem, který nabízí široké portfolio audio party systémů, přinášíme čtyři tipy, které vám usnadní organizaci a naplní prostor zvukem s výrazným basovým základem vyzývajícím k tanci.

Večírek kdekoli

Dáváte přednost večírkům v počtu přibližně deseti osob? Pak sáhněte po kompaktním a nepřehlédnutelném stereo systému se subwooferem Panasonic SC-UA3E-K. Váží jen nepatrně přes 6 kg a díky praktickému držadlu ho s sebou snadno vezmete v jedné ruce. Na oplátku vám naplní prostor zvukem se skutečně výrazným basovým podkladem, o který se stará technologie Deep Bass, takže celou společnost doslova zvedne ze židlí. A nemusíte se omezovat pouze na čistě reprodukovanou hudbu z CD a USB disků. Propojte si ho pomocí Bluetooth se smartphonem a užívejte nekonečnou nabídku hudby streamované přímo z internetu. A kdyby vám ani to nestačilo, připojte dva mikrofony a spusťte karaoke session s využitím efektů a funkce potlačení původního hlasu z nahrávek na CD nebo USB. Po návratu z party vám dobře poslouží jako výkonný přenosný systém doma.

Cena: 6 990 Kč

Domácí party

Pořádáte nejraději party u vás doma? V tom případě je pro vás jako dělaný mini systém Panasonic SC-MAX3500. Nenechte se mýlit slovem „mini“, protože zajistí všem hostům, ať už jich bude libovolně mnoho, skvělou zábavu. A to včetně speciálních karaoke funkcí, se kterými můžete využít libovolné skladby z CD nebo USB disků. Bezdrátově připojený smartphone s aplikacemi DJ Jukebox a Panasonic Max Juke vám umožní sdílet tvorbu playlistu s více lidmi najednou. Systém byl konstruován tak, aby ve spojení s přednastaveným ekvalizérem podal vyrovnaně zvuk ve všech frekvencích, včetně nejhlubších basů. Ty lze v případě potřeby dále náležitě zdůraznit. Mimo party vám působivě ozvučí pokoj a díky CD přehrávači a možnosti bezdrátového propojení se smartphonem i kompatibilním televizorem ho můžete použít jako hlavní audiosystém v domácnosti.

Cena: 16 990 Kč

Venkovní party

Pokud patříte mezi příznivce větších outdoorových večerů, bude pro vás nejvhodnější party systém Panasonic SC-CMAX5E-K. S tímhle kufříkovým provedením s kolečky a výsuvným madlem pro snadnou přepravu se vám ani ve volném prostoru intenzivní zvuk plný basového základu neztratí. Ještě vyšší dávku emocí zajistí funkce D.Bass Beat, která dokáže rozpoznat rytmus, a ještě víc ho zdůrazní. Pro jasné výšky vokálů používá zase speciálně vyvinutý měnič s dvouvrstvým bambusovým kuželem. Pouštějte hudbu z CD, USB nebo bezdrátově z telefonu, připojte až dva mikrofony nebo místo jednoho kytaru, moderujte party, zařaďte karaoke vložku a bavte se až do rána. A nezapomeňte pozvat i všechny sousedy, protože jinak na vás přijdou, protože nebudou moct usnout. Trojitý zesilovač a sada třípásmových reproduktorů rozvibruje vzduch tak, že to ucítíte doslova na vlastní kůži.

Cena: 10 990 Kč

DJ session

Audio systém Panasonic SC-MAX7000 vezměte bez obav do sálu plného lidí toužících se odvázat. Nabídne vám vše v jednom zařízení – od zvuku, který rozvibruje okenní tabulky, přes možnosti využití v podstatě libovolného zdroje zvuku až po světelné efekty srovnatelné s velkou rotující zrcadlovou koulí. Hudbu si můžete uložit přímo do vestavěné interní paměti, pustit z vestavěného CD přehrávače nebo připojeného USB disku, a kdyby vám ani to nestačilo, bezdrátově připojený smartphone s DJ Jukebox a Panasonic Max Juke vám umožní sdílet tvorbu playlistu s více lidmi najednou. A nezapomeňte ve vhodnou chvíli připojit jeden nebo hned dva mikrofony a vyzvat přítomné ke karaoke. Pro tyto účely   je k dispozici například funkce Vocal Cancel, která potlačí původní zpěv v nahrávce a podium bude patřit jen samozvaným interpretům a jejich originálnímu podání.

Cena: 27 490 Kč