LEPŠÍ.TV svým uživatelům nově přináší snadné vyhledávání stanic

Ostrava, 20. července 2018 – Rostoucí počet televizních stanic v nabídce internetových televizí klade na provozovatele nároky na jednoduchost vyhledávání. Například česká internetová televize LEPŠÍ.TV rozšířila jen za poslední tři měsíce letošního roku počet nabízených stanic o 10 na aktuální číslo 82. Přichází proto s novou funkcí, kterou chce svým uživatelům usnadnit třídění a vyhledávání stanic.

V celkovém počtu 82 stanic, včetně těch prémiových a celkem 36 HD kanálů, naleznou uživatelé vedle klasických českých stanic i ty filmové, dětské, sportovní, dokumentární, zpravodajské či hudební, nechybí ani stanice pro dospělé a dále stanice slovenské a další zahraniční. Číslo jakékoli stanice si lze zvolit v nastavení služby LEPŠÍ.TV, nová funkce pak funguje tak, že se po zadání první pořadové číslovky zobrazí všechny stanice začínající právě tímto číslem. Uživatelé tak hledanou stanici najdou během několika vteřin. V situacích, kdy se ke zvolenému číslu nevážou další kombinace, se poté stanice ihned zvolí a spustí se vysílání.

„Funkci snadného vyhledávání jsme uvedli s vědomím, že postupně počet stanic rozšiřujeme, ovšem reagovali jsme tak i na zpětnou vazbu našich uživatelů, kteří nám psali, že si často nepamatují čísla svých oblíbených kanálů, ale vědí například, že dětské stanice jsou někde kolem ‚padesátky‘, jen si nevybavují přesné pořadové číslo. Nová funkce jim v tomto ohledu skvěle pomůže,“ popisuje novinku Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV. „Tento princip vyhledávání je svižný, intuitivní a chytrý. Zvolíte-li kupříkladu číslovku jedna a hledaná stanice se na seznamu ukáže jako první, nemusíte již dál nic volit,“ dodává Pavel Górecki.

O LEPŠÍ.TV

Lepší.TV přináší divákovi moderní sledování televize přes internet. Stačí si objednat Lepší.TV BOX či samotnou službu Lepší.TV, kterou můžete používat na Smart TV a dalších chytrých zařízeních. Lepší.TV funguje na jakémkoliv internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele s rychlostí alespoň 3 Mb/s. Nabízí vysílání více než 80 stanic (z toho přes 30 v HD), nejdelší zpětné sledování pořadů, neomezené nahrávání či výběr z rozsáhlé filmotéky. Sledované pořady lze navíc pauzovat či přetáčet.