Sophos jmenoval v České republice nového Gold Partnera

Novým českým Gold Partnerem bezpečnostního lídra Sophos se stala společnost AutoCont CZ, jeden z největších dodavatelů ICT technologií v České republice a na Slovensku

Praha, 23. července 2018 – Sophos, světový lídr v oblasti zabezpečení sítí a koncových bodů, oznámil jmenování nového Gold partnera pro Českou republiku. Stala se jím společnost AutoCont CZ, která splnila náročné technické i obchodní certifikace. Díky dosažení úrovně Gold partnerského programu společnosti Sophos může nyní AutoCont CZ svým zákazníkům nabízet řešení v oblasti ICT bezpečnosti za výhodných cenových podmínek včetně pokročilé technické i obchodní podpory výrobce.

Společnost AutoCont CZ úspěšně zavádí a provozuje informační technologie na českém a slovenském trhu více než 25 let a patří mezi nejvýznamnější dodavatele informačních a komunikačních technologií u nás. Sophos v rámci partnerského programu nabízí více než 39 000 svých obchodních partnerů přístup k řadě užitečných služeb a aktuálních informací, k produktovým updatům i marketingovým a podpůrným nástrojům, on-line školením a komplexní předprodejní i poprodejní podpoře. Partnerský program Sophos umožňuje partnerům i přístup k promo a bonusovým akcím, které mají za cíl podpořit jejich podnikání a vést k získání konkurenční výhody.

„Společnost AutoCont CZ je pro nás již několik let obchodním partnerem. Oceňujeme příkladnou prozákaznickou orientaci, profesionalitu i osobní nasazení všech zaměstnanců a za jejich úsilí jim chceme poděkovat. Věříme, že AutoCont CZ plně využije výhody partnerské úrovně Gold a naše spolupráce se bude dále úspěšně rozvíjet. Spokojený partner znamená i spokojený zákazník, a to je prvořadý cíl obou našich společností,” říká Patrick Müller, Channel Account Executive Czech Republic & Slovakia.

„Partnerský program není jen o kvalitních produktech, ale i marketingové a prodejní podpoře. Sophos patří k výrobcům, kteří svým partnerům poskytují širokou míru poradenství a nástrojů, které nám umožnují dále zdokonalovat a rozšiřovat portfolio produktů a služeb, které nabízíme našim zákazníkům, a posilovat tak naše postavení na trhu,” říká Ondřej Pálenič, Product & Partner Manager ze společnosti AutoCont CZ.

O společnosti AutoCont CZ

AutoCont CZ je jedním z největších a nejvýznamnějších dodavatelů informačních a komunikačních technologií v České a Slovenské republice s více než 25letou tradicí na trhu. Zaměřuje se na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu i státní správu. Tým AutoContu tvoří přibližně 750 zaměstnanců, kteří aktivně působí ve všech krajských a některých dalších městech České i Slovenské republiky. AutoCont je významným obchodním partnerem předních světových výrobců a dodavatelů produktů a technologií. Díky svým obchodním výsledkům, a především díky vysoké odborné kvalifikaci a zkušenostem svých pracovníků disponuje řadou prestižních certifikátů. Jako úspěšná společnost vědoma si své společenské odpovědnosti AutoCont CZ podporuje řadu neziskových organizací a projektů. Více informací o společnosti naleznete na adrese: www.autocont.cz

O společnosti Sophos

Společnost Sophos je lídrem v oblasti nové generace ochrany koncových bodů i sítí. Jako průkopník v oblasti synchronizované ochrany vyvíjí svá inovativní řešení pro ochranu koncových bodů, sítí, webů, elektronické pošty i mobilních zařízení a pro šifrování dat tak, aby jednotlivé produkty mohly lépe vzájemně spolupracovat. Na komplexní bezpečnostní řešení společnosti Sophos jako na nejlepší možnou ochranu před pokročilými hrozbami i ztrátou dat se spoléhá již více než 100 milionů uživatelů ze 150 zemí. Produkty značky Sophos jsou exkluzivně dostupné prostřednictvím celosvětové sítě složené z více než 26 000 registrovaných partnerů. Sophos sídlí v britském Oxfordu a je veřejně obchodovatelnou společností na londýnské burze pod symbolem „SOPH“. Více informací o společnosti naleznete na adrese www.sophos.com.