REXGLAS vstupuje na finGOOD. S investicí 2,7 milionů korun plánuje posílit výrobní kapacitu

Nabídka bude na webu finGOOD zveřejněna v dnes, 24. července 2018 v 15 hodin

Zlín, 24. července 2018 – Posílit výrobní kapacitu, vybudovat tým pro nově vzniklé obchodní oddělení a expandovat na slovenský trh plánuje společnost REXGLAS s.r.o., která chce na finGOODu získat 2,7 milionu korun. Firma, která se zabývá zámečnickými a montážními pracemi se specializací na výrobky z bezpečnostního skla pro architekturu, hledá investici s úrokem 10 % p. a. na 30 měsíců.

REXGLAS s.r.o. se zabývá profesionálními pracemi zejména s výrobky z bezpečnostního skla pro architekturu, mezi něž patří například skleněná zábradlí, přístřešky či markýzy v kombinaci s ocelovými a nerezovými prvky. “Mimo to můžeme našim zákazníkům nabídnout své bohaté zkušenosti s dodávkou a montáží dilatačních profilů, madel, ochranných prvků na stěny, slunolamů a řady dalších stavebních prvků,” vysvětluje jednatel společnosti Martin Hlavica. “Jelikož v našem oboru je každá zakázka specifická, vždy hledáme to nejlepší řešení pro konkrétního zákazníka. Proto nepodceňujeme ani další vývoj,” říká Hlavica, který si od investice slibuje vylepšení řady dílčích aspektů společnosti. “V nejbližší době chceme posílit výrobní kapacitu o kmenové zaměstnance i nové subdodavatele. Zároveň budujeme tým pro nově vzniklé obchodní oddělení. Cílem těchto aktivit je uspokojit rostoucí poptávku, vyhledávat nové příležitosti a samozřejmě nabídnout našim zákazníkům co nejlepší služby,” vysvětluje Hlavica.

„Umožnit investorům podílet se na růstu ambiciózní české firmy je gró finGOODu. Věříme, že společnost REXGLAS s.r.o. bude následovat příklad ikonických českých firem jako PRIM nebo Jarabák. Těm v minulosti investice značně pomohly v růstu jejich podnikání,” komentuje Marek Galetka, spoluzakladatel společnosti finGOOD. Kampaň poběží do chvíle dosažení cílové částky, nejdéle však 60 dnů od spuštění.

Více o finGOOD

FinGOOD je českou crowdfundingovou platformou zaměřující se především na české firmy, které hledají alternativní financování svých projektů. FinGOOD propojuje tyto společnosti s necelou tisícovkou registrovaných uživatelů, kteří mají možnost se podílet na úvěru, který firma pro své projekty a další růst potřebuje. FinGOOD financuje české firmy od listopadu 2016 a od té doby jim zprostředkoval necelých třináct milionů korun. Služeb této P2B platformy využil například tradiční výrobce českých hodinek PRIM nebo výrobce sportovního oblečení ALEA.

FinGOOD založili v srpnu roku 2014 Roman Vyorálek a Marek Galetka. Mezi investory firmy patří společnosti Arfin nebo startupová platforma Busyman.