Herní design s maximální efektivností. Genesis Oxid 250 spolehlivě ochladí váš notebook i v letních vedrech

26. 07. 2018 – Genesis Oxid 250 je chladicí podložka určená pro notebooky s maximální úhlopříčkou 17,3″. Díky konstrukci, která zajišťuje optimální průtok vzduchu, si můžete být jisti, že se váš notebook nepřehřeje ani při vysoké zátěži například během hraní her. Originální herní design navíc zkrášlí váš pracovní stůl.

Efektivní ventilátory
Nejdůležitější vlastností chladicí podložky Genesis Oxid 250 je její efektivní, ale přitom tiché chlazení. Díky použití čtyř ventilátorů o průměru 140 mm s červeným LED podsvícením je notebook rovnoměrně chlazený po celé ploše a navíc efektně podsvícený. Kolečko v zadní části podložky umožňuje plynulou regulaci otáček ventilátorů v rozmezí 0 – 2 500 ot./min., takže si můžete sami vybrat mezi výkonným, nebo tichým provozem a zajistit tak pro sebe a váš notebook optimální pracovní podmínky.

Čtyři úrovně úhlu sklonu
Chladicí podložka Genesis Oxid 250 nabízí také možnost nastavení úhlu sklonu ve čtyřech úrovních, což umožňuje pohodlnější a ergonomičtější používání notebooku, ale také zvyšuje průtok vzduchu.

Vestavěný rozbočovač USB
Podložka Genesis Oxid 250 je vybavena rozbočovačem se dvěma porty USB, což výrazně zvyšuje její funkčnost a možnost připojení dodatečných zařízení.

Cena a dostupnost:

Chladicí podložka pod notebooky Genesis Oxid 250 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 529 Kč

Vlastnosti:
• kompatibilní s notebooky o max. úhlopříčce 17,3″
• čtyři efektivní a tiché ventilátory s červeným LED podsvícením
• nastavitelná rychlost otáček ventilátorů
• čtyři úrovně nastavení úhlu sklonu
• vestavěný rozbočovač se dvěma porty USB 2.0
• unikátní herní design

Specifikace:
Počet ventilátorů: 4
Průměr ventilátorů: 140 mm
Maximální rychlost otáček: 2 500 RPM +/- 10%
Maximální průtok vzduchu: 100 CFM
Maximální úroveň hluku: 35 dB
Rozhraní: USB 2.0
Rozbočovač USB: Ano (2 × USB 2.0)
Vstupní napětí: 5V DC
Délka kabelu: 1 m
Rozměry: 410 × 305 × 30mm

Více na:

http://genesis-zone.com/en/product/oxid-250-laptop-cooling-pad/

—————————————————————

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.