AVM FRITZ!Box 7590 opět zvolen nejlepším evropským routerem

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Nejprodávanějšími produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě.

Pro připojení po telefonních linkách prostřednictvím DSL slouží model AVM FRITZ!Box 7590, ve kterém byly implementovány nejmodernější standardy pro vysokorychlostní Internet. Díky využití technologie VDSL 35b supervectoring je možné dosáhnout přenosové rychlosti až 300 Mbit/s, a to v závislosti na parametrech přístupového vedení.

Špičkové parametry, spolehlivost a snadná použitelnost AVM FRITZ!Box 7590 byly oceněny již v minulém roce, kdy zařízení získalo cenu  “European Hardware Community Award 2017”. V hodnocení různých hardwarových produktů odbornými médii z devíti evropských zemí bylo zařízení zvoleno jako nejlepší na trhu v kategorii routerů.

Stejné prestižní ocenění získal AVM FRITZ!Box 7590 také v letošním roce, kdy mu European Hardware Association již podruhé udělila nejvyšší ocenění “Best Router” v rámci hodnocení European Hardware Award 2018.

Kromě vysokorychlostní DSL konektivity je součástí routeru rovněž pokročilé řešení pro lokální bezdrátovou síť, které zahrnuje nemodernější dostupné technologie. Uživatelé mají k dispozici Wi-Fi 4 x 4 dual-band Wireless AC + N s Multi-User MIMO s přenosovými rychlostmi až 1.733 Mbit/s + 800 Mbit/s. Samozřejmostí je i zpětná kompatibilita se staršími Wi-Fi standardy. Pro klasickou lokální síť Ethernet přes kabely jsou dále k dispozici čtyři gigabit LAN porty a rychlé připojení periferií umožňuje USB 3.0 port.

Součástí routeru jsou rovněž funkce pro vysoce kvalitní telefonii (IP, analog, ISDN) s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

K velké oblibě produktů AVM významně přispívá také jejich snadná použitelnost., která je zvláště důležitá u produktů primárně určených pro domácnosti a menší firmy. U všech zařízení AVM je proto kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé bez problémů využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm