Vratislav Kulhánek se stal členem dozorčí rady AURES Holdings

Ve společnosti působil v letech 2007-2013 jako předseda správní rady AAA AUTO

Praha, 31. července 2018 – Dozorčí rada společnosti AURES Holdings, nástupce AAA AUTO, do svých řad získala novou osobnost se širokou škálou zkušeností nejen ze světa automobilového průmyslu. Vratislav Kulhánek má za sebou kromě působení na předsednických pozicích ve společnosti Škoda Auto i funkci prezidenta Sdružení automobilového průmyslu ČR a viceprezidenta Svazu průmyslu a dopravy ČR. Od roku 2002 je členem Mezinárodní obchodní komory, od roku 2005 se stal předsedou Českého svazu ledního hokeje. Sportovnímu odvětví se věnoval i coby člen výkonného výboru Českého olympijského výboru. Jméno Vratislava Kulhánka již bylo zapsáno do obchodního rejstříku.

Kromě jiného je také čestným prezidentem organizace Czech Institute of Directors, členem dozorčí rady Pojišťovny Kooperativa a za své byznysové úspěchy získal již v roce 1998 ocenění manažer roku.

Se společnostmi Aures Holdings a AAA AUTO je mimo jiné spjat i předsednictvím v Dětské dopravní nadaci. Tato organizace se zaměřuje na děti, které vinou dopravní nehody přišly o rodiče, a jejím hlavním finančním podporovatelem jsou právě „áčka“.

V poslední době se Vratislav Kulhánek zapsal do širšího povědomí veřejnosti jako kandidát na prezidenta ČR. V červnu představil svou novou knihu s názvem „Cestou na hrad“.