Ambientní osvětlení televize

Vaše domácí světloterapie pomocí LED pásků při sledování oblíbených TV pořadů, za kterou vám oči poděkují.

LED pásky jsou dokonalým řešením pro nepřímé a tedy neoslňující osvětlení vaší televize.

Hollywood přichází k vám domů: díky správnému podsvícení LED páskami vytvoříte pro váš televizor tu perfektní filmovou náladu – stačí stisknout tlačítko RGB ovladače (popcorn si už připravíte sami…).

Pozadí domácí ploché obrazovky se rozsvítí dle vašeho přání, např. v romantické červené, když se Richard Gere a Julia Roberts líbají v již klasickém filmu „Pretty Woman“, nebo v lehké modré, která dodá vaší TV v obývacím pokoji iluzi ledového chladu vesmíru, když budete sledovat nejnovější díl STAR WARS či jinou sci-fi klasiku. A pokud budete sledovat váš oblíbený fotbalový klub? Zelené LED podsvícení zvětší opticky celé fotbalové pole! Dokonce i konzolové hry se podsvícením televize stanou akčnějšími.

Možností je skutečně nespočet, stejně jako kombinací barev, které můžete dálkovým ovládáním pohodlně nastavit ze svého křesla při změně programu.

Světlo bez oslnění: ulevíte svým očím.

LED podsvícení pro televizi nejenže zajistí nové zážitky a může být libovolně přizpůsobeno požadované atmosféře filmu, sportovního utkání, hudebního programu apod., je také obzvláště ohleduplné k vašim očím.

Skončily dny temných televizních nocí, kdy jste seděli ve tmě nebo museli akceptovat nepříjemné a oslňující zdroje světla. Velké rozdíly v jasu mezi místností a televizní obrazovkou způsobují, že oči jsou příliš namáhané. Proto byste při sledování televize měli používat nepřímé světelné zdroje, které citlivě osvětlují místnost za nebo vedle TV. Vzhledem k tomu, že se zornice oka může více zúžit než v tmavé místnosti, obrázky vypadají více ostře – tak, jak to má být. Jen několik jednoduchých kroků vedoucích k instalaci podsvícení televizoru vám otevře zcela nový rozměr televizního požitku.

Nyní pár obrázků, které dokumentují jednoduchost montáže:

Jednoduše přilepte samolepící ohebné LED pásky na zadní stranu televizoru a připojte jej k televizoru přes USB konektor. Nemůže to být jednodušší a máte perfektní osvětlení nainstalováno, pro odpočinkový večer u vašeho oblíbeného pořadu. Barvy jsou poté vnímány intenzivnější a živější. Osvětlení se vypíná/zapíná automaticky s provozním stavem televizoru. Přiložené dálkové ovládání vám umožní průběžně nastavovat barvy a jas podsvícení.

Už jen při běžném používání RGB LED pásků pro nepřímé barevné nasvícení místnosti cílenými odstíny mnoha barev, lze hovořit o teoretické formě světloterapie. Světlo a jeho barva se tak v různorodých barevných „mixech“ stává prostředkem k příjemné formě relaxace ve vašem domově.