Barracuda Web Application Firewall je dostupný na GCP

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti.  

Jedním z nejúspěšnějších produktů je Barracuda Web Application Firewall (WAF), který pracuje jako firewall pro sedmou vrstvu. Chrání tak webové servery před mnoha různými typy hrozeb, jako jsou například DDoS útoky, zero-day threats, SQL injection, XML & JSON threats, cross site injection nebo session tampering. Uživatelům tím poskytuje vysoce účinnou ochranu proti všem hlavním hrozbám pro webové aplikace, které identifikovalo nezávislé sdružení Open Web Application Security Project (OWASP).

Produkt je dostupný ve třech různých variantách, což poskytuje uživatelům mimořádně velkou flexibilitu při jeho implementaci. Kromě klasického hardwarového řešení Barracuda WAF je k dispozici i cloudová verze Barracuda CloudGen WAF a dále pak nejnovější řešení WAF-as-a-Service, které zapadá do moderního konceptu označovaného jako Infrastructure as a service (IaaS).

V průběhu července tohoto roku firma oznámila, že Barracuda CloudGen WAF je dostupný rovněž pro Google Cloud Platform (GCP). Produkt je zákazníkům k dispozici v rámci GCP Marketplace ve variantě BYOL (Bring Your Own License).

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

www.gestocomm.cz