Acronis oznámil technologické partnerství s fotbalovým klubem Arsenal FC

Praha, 2. srpna 2018Acronis, celosvětový lídr v řešeních ochrany dat nové generace, oznámil, že vytvořil technologické partnerství s předním fotbalovým týmem Arsenal Football Club, které poskytne anglickému klubu kybernetickou ochranu jeho rostoucí IT infrastruktuře.

Partnerství zároveň opravňuje společnost Acronis k realizaci marketingových aktivit po dobu tří let, včetně zobrazení na reklamních LED panelech během domácích zápasů Premier League, Emirates FA Cup a Carabao Cup, prezence na zadních panelech během televizních interview, a přístupu k fotbalistům ligového týmu Arsenalu s cílem globální podpory značky Acronis.  

Ve špičkových sportech je dnes analýza vlastního a konkurenčních týmů důležitější více než kdy dříve a zejména v tak exponovaném sportu, jako je fotbal. Budování vítězné strategie znamená také záznam a analýzy nespočetného množství akcí, přihrávek, kontaktů a gólů – všechny faktory jsou pečlivě studovány před, během a po každém zápase. Arsenal je v tomto jedním z průkopníků v oblasti využívání dat ke zlepšení výkonnosti mužstva a ví, že tato data jsou nesmírně cenná a že musejí být chráněna.

Proto se zrodilo partnerství se společností Acronis. V roli oficiálního partnera bude Acronis dodávat nástroje efektivní a zabezpečené ochrany všech dat, aplikací a systémů v rámci IT infrastruktury Arsenalu včetně Microsoft OneDrive a Office 365. Acronis rovněž poskytne bezpečné úložiště pro záznam každého tréninku prvního týmu a akademie v tréninkovém centru v Colney, což znamená 8 TB dat každý rok, tj. ekvivalent záznamu 875 zápasů. Jako oficiální zálohovací platforma klubu Arsenal FC pomůže technologie Acronis zvládnout rostoucí objemy dat a zajistit kontinuitu provozu.

„Na nejvyšší úrovni konkurenceschopnosti rozhodují data,“ řekl John Zanni, prezident společnosti Acronis. „Týmy, které rozumí důležitosti informací, se obracejí na Acronis s požadavkem optimalizace správy svých dat. Arsenal je lídrem v oblasti využívání informací a my jsme jeho hrdým partnerem. Ukazuje se, že technologie Acronis jsou ideální do intenzivně využívaných, vysoce konkurenčních digitálních prostředí. Pevně věříme, že toto partnerství bude přínosné pro Arsenal, Acronis i pro všechny naše partnery a zákazníky.“   

„Jsme nadšeni, že můžeme přivítat Acronis v rodině našich oficiálních partnerů,“ řekl Vinai Venkatesham, obchodní ředitel Arsenal Football Club. „Acronis je globálním lídrem v oblasti zálohování dat a jeho pokročilá technologie zajistí bezpečnou a spolehlivou správu dat celého klubu. Těšíme se na spolupráci a podporu Acronisu v jeho obchodních plánech.“

O společnosti Acronis

Acronis poskytuje řešení pro zálohování, obnovu po haváriích a bezpečný přístup. Produkty společnosti Acronis chrání data více jak 5 miliónů jednotlivců a 500 000 podniků ve více než 145 zemích. Poskytují snadno použitelné, komplexní a bezpečné zálohy všech souborů, aplikací a operačních systémů napříč všemi prostředími – virtuálními, fyzickými, cloudovými i mobilními. Na českém trhu společnost působí od roku 2003. Více na www.acronis.cz či www.acronis.com.