Huawei představí nejvýkonnější smartphone se čtveřicí fotoaparátů s umělou inteligencí: Huawei nova 3

Praha – 1. srpna 2018: Společnost Huawei uvede 1. září 2018 na český trh model Huawei nova 3, zástupce třetí generace sériové řady nova. Telefon se může pochlubit 24MPx duálním fotoaparátem s umělou inteligencí jak na přední, tak i na zadní straně. Atraktivní design smartphonu doplňuje procesor Kirin 970, 4 GB + 128 GB paměti a nejnovější EMUI 8.2.

Design a trendy barvy

Designéři se snažili k dokonalosti vyladit jak vzhled, tak celkový dojem z technologické novinky, a proto najdeme u telefonu dvojitě zakřivené 3D sklo z obou stran přístroje. V porovnání s jinými modely smartphone nabízí přední 6,3palcový FullView displej s výřezem a poměrem stran 19,5 : 9.

Smartphone nova 3 bude na českém trhu k dispozici v módní černé barvě a stylové variantě “Iris Purple”, která zaujme viditelným přechodem z barvy fialové do výraznějšího odstínu modré.

Zachyťte krásu kdykoli se čtyřmi kamerami s umělou inteligencí

Nový smartphone umožňuje objevovat svět prostřednictvím předního i zadního duálního fotoaparátu. Telefon disponuje dvěma fotoaparáty vpředu s primární čočkou 24 MPx a sekundárními 2 MPx. První snímač je navržen tak, aby zachytil detaily se světelností f/2.0, zatímco ten sekundární – 2MPx – se zaměřuje na pomoc při počítání hloubky ostrosti. Při spolupráci obou fotoaparátů je možné vytvářet zajímavé bokeh efekty. Uživatel jistě ocení umělou inteligenci i na předním fotoaparátu, která mu nabídne až 200 scénářů v osmi různých kategoriích, a to včetně režimu modré oblohy, rostliny nebo pláže.

Zadní kamera s 24MPx monochromatickým fotoaparátem a 16MPx RGB čočkou umožňuje zařízení nejen zachytit ostrý obraz, ale také mít nad fotografiemi větší kontrolu.

Při zapnutí zadní kamery umělá inteligence automaticky identifikuje více než 500 typických scénářů ve 22 kategoriích. Znamená to, že jakmile telefon rozpozná fotografovanou scénu, nastaví parametry tak, aby vždy vznikla ta nejlepší fotografie jako od profesionálního fotografa. Už tedy nehrozí dlouhé nastavování a hledání správných parametrů, které zapnout pro danou situaci. Toto vše za Vás udělá umělá inteligence během vteřiny.

Lehčí život s umělou inteligencí

Kromě moderního designu a neuvěřitelných vlastností selfies využívající umělou inteligenci si telefon při fotografování dokáže poradit s náročnými světelnými podmínkami. Uživatel tohoto smartphonu jistě ocení možnost odemčení displeje pomocí obličeje, a to i ve zhoršených světelných podmínkách.

Procesor Kirin 970 podporuje technologii GPU Turbo, která zkvalitňuje výkon při hraní graficky náročných her a aplikací. Pokud uživatel narazí na síťový problém ve hře, umí smartphone optimalizovat připojení přepnutím na síť s nejnižší latencí. Kromě toho dva SIM sloty, kterými telefon disponuje, podporují 4G a VoLTE a umožňují uživatelům hrát hry a volat současně. Nejnovější verze EMUI 8.2 obsahuje vylepšení, která mohou zjednodušit život svým uživatelům. Zabudovaná umělá inteligence dokáže identifikovat objekty z fotoaparátů a vyhledávat informace na internetu, stejně jako odkaz na jejich případné zakoupení online.

Telefon nova 3 je skvělou volbou pro náročné uživatele, kteří chtějí využívat svůj smartphone naplno a zároveň mají rádi design a kvalitní zpracování. Smartphone má ambici stát se nejlepším produktem ve střední třídě, která si u stále více zákazníků získává oblibu.

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.