Raiffeisenbank představuje nový design svého webu

Raiffeisenbank představila nový design svého hlavního webu. Nová a moderní stránka rb.cz je plně responzivní pro všechna elektronická zařízení, a díky možnosti používat rozšířené komponenty nabízí atraktivní a strukturovanější obsah.

Vizuál_nový web.JPG

Základem postupného faceliftu stávajícího webu bylo zavedení metody stavby stránek z komponent, jakými jsou bannery, kalkulačka nebo rozcestníky, které lze následně používat na libovolných stránkách napříč všemi weby. Tím se otevírají zcela nové možnosti prezentace obsahu.

„Při přípravách nové grafiky jsme se zaměřili především na jednoduchost a názornost. Novinkami je přehlednější menu, uspořádání jednotlivých sekcí webu a přehlednější obsah stránek díky stručným textům a bodovým odrážkám,“ uvádí manažerka marketingové komunikace Raiffeisenbank Michaela Kuželová.

„Výhodou nových stránek není pouze jejich modularita, ale zejména podpora výkonnosti. Díky lepší skladbě webu a uživatelské přívětivosti očekáváme vyšší aktivitu na všech zařízeních,” říká František Jirásek, Digital Marketing Specialist Raiffeisenbank.

Už loni Raiffeisenbank spustila nový web pro privátní klientelu, letos v květnu se přidaly stránky pro externí partnery a v červnu byly spuštěny stránky pro Premium RB Club.

www.rb.cz

www.premiumrbclub.cz

www.fwr.cz

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje od roku 1993 v České republice široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele. Banka obsluhuje klienty v síti 130 poboček a klientských center, poskytuje rovněž služby specializovaných hypotečních center, osobních, firemních a podnikatelských poradců. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu, která dává práci třem tisícovkám zaměstnanců. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).