MONETA Money Bank nově nabízí výběr hotovosti z celosvětově unikátního pojízdného bankomatu

Praha 7. srpna 2018 – Návštěvníci letních festivalů a dalších velkých společenských akcí už budou mít díky MONETA Money Bank u sebe vždy dostatek hotovosti. Pokud jim dojde, stačí najít zcela nový pojízdný bankomat MONETA Money Bank s oblíbeným kocourem na boku. Služba je k dispozici klientům všech bank a nonstop. MONETA Money Bank obsluhuje milion klientů a provozuje více než 200 poboček a 654 bankomatů, což představuje čtvrtou nejhustší síť v zemi.

Bankomat MONETA Money Bank je součástí speciálně upravené pancéřované dodávky. Ta má vzhled populárního modelu Citroën Type H, jehož se u příležitosti jubilea vyrobí v limitované edici celosvětově pouze 70 kusů. Vůz pro MONETA Money Bank byl na zakázku upraven jako první na světě do podoby, která umožňuje zabudování bankomatu. Před vandaly a nenechavci ho chrání například silné pancéřování, neprůstřelná skla či speciální zabezpečovací elektronika.

„Chceme být všude tam, kde se něco děje a kde lidé rádi tráví svůj čas. Proto se náš nepřehlédnutelný pojízdný bankomat letos objeví na dvou desítkách velkých akcí, jako jsou hudební festivaly, výstavy a veletrhy napříč celou Českou republikou,“ uvedl Aleš Sloupenský, Chief Retail Distribution Officer MONETA Money Bank.

Dodávka MONETA Money Bank s bankomatem je často také místem pro zábavu. Lidé můžou na některých akcích získat od hostesek stylové sluneční brýle a za výběr z bankomatu odměnu v podobě letního klobouku.

O využití pojízdného bankomatu je mezi lidmi vysoký zájem. „Například návštěvníci hudebního festivalu pod hradem Točník provedli během dvou dnů přes 700 výběrů, v průměru šlo o tisíc korun na osobu. Lidem se také líbí unikátní design naší dodávky s kocourem na boku,“ řekla Michaela Zamrazilová, manažerka expanze bankomatové sítě MONETA Money Bank.

Výběr hotovosti z bankomatu během různých společenských akcí nabízí MONETA Money Bank také prostřednictvím své pojízdné pobočky. Ta navíc zahrnuje prostor pro jednání s klienty.

Festivaly a další akce, na kterých potkáte pojízdný bankomat nebo pojízdnou pobočku s bankomatem MONETA Money Bank:

Datum Akce Místo
10. – 11.8. HRADY CZ – Veveří Veveří
11.8. Festival lásky s Ewou Farnou a Benem Cristovao Šiklův Mlýn
23. – 26.8. Země Živitelka Výstaviště České Budějovice
17. – 18.8. HRADY CZ – Hradec nad Moravicí Hradec nad Moravicí
18.8. Exploration Svojšice u Pardubic
24. – 25.8. HRADY CZ – Bouzov Bouzov
28. – 30.9. Valašská Zahrada Areál Camp Sport – Rožnov pod Radhoštěm
31.8. – 1.9. HRADY CZ – Bezděz Bezděz

* Na modře označených akcích bude přítomen originální bankomat MONETA Money Bank z limitované edice Citroën Type H.