Prodloužená záruka může ušetřit i desetitisíce korun

Aktuální nástup vysílání ve formátu DVB-T2 přivádí mnoho domácností k myšlence pořízení nového televizoru. V první řadě hledíme při výběru na vlastnosti konkrétního přístroje. Řada zákazníků je navíc ochotna připlatit si za zvýšenou jistotu v podobě dodatečného pojištění přístroje nebo prodloužené záruky. Tyto služby však nejsou levnou záležitostí. Někteří výrobci vycházejí tomuto trendu vstříc a nabízejí nadstandardní podmínky. Příkladem je aktuální prodloužená 5letá záruka na vybrané televizory Panasonic.

Poměr vlastností a výše investice

To je samozřejmě parametr, který berou zákazníci v potaz nejčastěji. A mají z čeho vybírat. Aktuální nabídka televizorů na trhu zahrnuje cenově velmi atraktivní modely LCD či LED přístrojů a také špičkové modely OLED, které nabízejí obrazově to nejlepší, co lze dnes sehnat. Jejich cena během posledního roku zásadně klesla a dostávají se tak do hledáčku zákazníků, kteří by o nich před časem ještě neuvažovali.

Kvalitní obrazové vlastnosti jsou samozřejmě tím nejdůležitějším, co by měl od televizoru zákazník vyžadovat. Zde musí brát v úvahu především technologii a rozlišení displeje a také elektroniku, která obraz zpracovává. Ta je pro výsledný efekt stejně důležitá, jako samotná obrazovka. Panasonic například využívá technologie převzaté z profesionálních hollywoodských studií. Vzhledem k tomu, že možnosti jdou stále rychle kupředu, doporučujeme vybírat vždy z nejnovější modelové řady,“ říká Ondřej Machala, produktový manažer Panasonic.

Nejnovější generace OLED televizorů renomovaných značek je v úhlopříčce 55″ k dostání již za méně než 60 000 korun. S ohledem na investici plánovanou řádově na 10 let se již pro mnoho lidí jedná o zajímavou alternativu. Do ceny je však třeba započítat také nadstandardní služby, jako například jistotu v podobě prodloužené záruční doby. V závislosti na konkrétním prodejci přijde tříleté prodloužení záruky televizoru za 60 tisíc korun řádově na 10 tisíc, což rozhodně není zanedbatelná částka.

Dodatečné pojištění nebo prodloužení záruky není levnou záležitostí. Proto jsme se rozhodli dát lidem možnost pořídit si v časově omezené akci vybrané modely televizorů se záruční dobou 5 let bez navýšení ceny. Tato akce platí až do 30. září letošního roku,“ dodává Ondřej Machala.

Při pořízení 55″ OLED 4K televizoru Panasonic TX-55FZ800E v ceně 59 990 Kč s 5letou zárukou ušetříte nyní řádově 10 000 Kč, které byste jinak zaplatili navíc za prodloužení záruky.

Pokud si do 30. září zakoupíte 65″ OLED 4K televizor Panasonic TX-65FZ950E v ceně 109 990 Kč s 5letou zárukou, ušetříte přibližně 17 500 Kč, které byste jinak zaplatili navíc za prodloužení záruky.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem v rozvoji elektronických technologií a řešení pro zákazníky v odvětví spotřební elektroniky, bydlení, automobilovém průmyslu a podnikových řešeních. V roce 2018 slaví společnost sté výročí založení, od té doby roste v globálním měřítku. V současnosti má po celém světě 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností, které za finanční rok končící 31. březnem 2018 zaznamenaly konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliard Euro. Hlavním cílem Panasonic Corporation je vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací v různých oborech a využívání svých technologií k zajištění lepšího života a lepšího světa pro své zákazníky. Chcete-li se o skupině Panasonic dozvědět více, navštivte http://www.panasonic.com/global