Kingston Digital přidává kartu o kapacitě 256 GB do své řady microSD karet Canvas React

 

Větší kapacita umožní uživatelům zachytit ještě více z jejich životních dobrodružství bez přerušení

 

Praha, Česká republika – 8. srpna 2018 – Kingston Digital, Inc., dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila přidání nové karty s kapacitou 256 GB do své microSD řady Canvas’ React. S novou kapacitou nyní mají zákazníci možnost si vybrat podle svých potřeb z kompletního rozsahu od 32 GB do 256 GB.

MicroSD karty od společnosti Kingston jsou navržené tak, aby poskytovaly stabilní výkon při nepřetržitém focení nebo natáčení 4K videa. Dávají uživatelům jistotu, že nebudou mít problémy s dostatkem paměti ve svých zařízeních. Karty jsou navržené pro rychlost, kapacitu a odolnost paměti i v nejextrémnějších podmínkách. Třída Class 10 UHS-I U3 zajišťuje rychlost1 čtení až 100 MB/s a zápisu až 80 MB/s, a tak mají uživatelé plnou svobodu pro zachycení svých dobrodružství ve fullHD nebo 4K se zrcadlovkou, kompaktem nebo lepšími telefony. Kromě vyšší kapacity mají nové karty Canvas React hodnocení Video Speed Class 30 (V30) a A1 App Performance Rating. Tato nová vylepšení tak přinesou dostatek místa nejen pro fotografie s vysokým rozlišením a 4K videa, ale také pro graficky náročná multimédia používaná v gamingu.

Paměťové flash karty Canvas mají doživotní záruku a vyznačují se vyhlášenou spolehlivostí značky Kingston. Samozřejmostí je i bezplatná technická podpora. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.kingston.com.

1 Rychlost se může lišit v závislosti na hardwaru uživatele, software a použití.
2 Část z kapacity uvedené na seznamu flash pamětí slouží pro formátování a ostatní funkce, není tak k dispozici pro ukládání dat. Proto je skutečně dostupná velikost úložiště menší, než je uvedeno na produktech. Více informací najdete na stránce Kingston’s Flash Guide na kingston.com/flashguide.

Další informace o společnosti Kingston můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnology

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://instagram.com/kingstontechnology/

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

O společnosti Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. („KDI“), zajišťující výrobu a distribuci pamětí typu flash, je dceřinou společností Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě. KDI byla založena v roce 2008 a její sídlo je v kalifornském Fountain Valley ve Spojených státech. Další informace můžete získat na internetové adrese www.kingston.com nebo na telefonním čísle +44 (0)1932 738888.