Nižší řady Philips lákají na výborný poměr kvality a ceny

Praha, 8. srpna 2018 – Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, představuje letošní nižší modelové řady svých televizorů. Ty nabízejí velký výběr úhlopříček i širokou výbavu za velmi příznivé ceny. Novinkou roku 2018 je nové uživatelské rozhraní Saphi, které zákazníci naleznou ve všech televizorech řady 6000 a v některých modelech řady 5000.

Řada 6000 – Saphi i třístranný Ambilight

Modely řady 6000 spojuje nové rozhraní nazvané Saphi. V tomot uživatelsky přívětivém prostředí najdete ty nejdůležitější aplikace, jako je například Youtube, Netflix, Voyo a další. Stejně tak televizor podporuje i funkce oblíbeného červeného tlačítka – HbbTV.

Příznivce Ambilightu jistě potěší řada 6703, která disponuje hned třístrannou variantou této oblíbené technologie. Ani po obrazové stránce televizory nezaostávají. Nabízejí rozlišení 4K, lokální stmívání Micro Dimming i podporu HDR.

Řada 6000 je dostupná v úhlopříčkách od 43 až do 65 palců, k dostání je od 10 990 Kč.

6503 (černá) a 6523 (tmavě stříbrná): 4K, HDR Plus, Micro Dimming, Pixel Precise Ultra HD,

úhlopříčky 6503: 43, 50, 55, 65 palců, 6523: 43, 50, 55 palců

6703: 4K, HDR Plus, Micro Dimming, Pixel Precise Ultra HD, 3stranný Ambilight,

úhlopříčky 43, 50, 55, 65 palců

Řada 5000 – rozmanitý výběr

Televizory Philips řady 5000 jsou Full HD modely se základní výbavou, jako je technologie Pixel Plus HD, 2 HDMI vstupy a USB. Od řady 5800 výše se navíc jedná o chytré modely s rozhraním Saphi. Zákazníci si u vybraných modelů budou moci vybrat kromě klasického černého designu přístroje i stříbrnou nebo bílou variantu, která se hodí například pro druhý televizor do kuchyně.

Jsou k dostupné v úhlopříčkách od 22 do 50 palců a seženete je již od 4 690 Kč.

Více podrobností o jednotlivých modelech naleznete na philips.cz/tv.

Fotografie: https://www.tpvision.com/image-library/

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě.. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate  
Instagram: https://instagram.com/philipstvs