Philips spouští kampaň na dětské kartáčky Sonicare for Kids

Praha – Od poloviny srpna přichází Philips s letní kampaní, která má za cíl podpořit populární dětské sonické zubní kartáčky Philips Sonicare for Kids. Rodiče a prarodiče, tedy ty, kteří o nákupu kartáčku rozhodují, plánuje oslovit jak online, tak na oblíbených dětských výletních místech – konkrétně v Parku Mirakulum v Milovicích (27. – 29. 8.) a na dětském sportovním festivalu Sporťáček Praha (8. 9.).

V Mirakulu a na Sporťáčku budou probíhat outdoorové eventy. Během nich si budou moci děti i rodiče vyzkoušet nejen dětské, ale i kartáčky Philips Sonicare pro dospělé, a zeptat se na vše, co je ohledně péče o zuby a dásně zajímá. Zájemci si tu také budou moci koupit kartáček Sonicare for Kids za zvýhodněnou cenu a ke koupi navíc jako dárek získají plyšáka Sparklyho v hodnotě 399 Kč. Právě Sparkly totiž děti prostřednictvím interaktivní mobilní aplikace učí, jak si zoubky správně čistit a přirozenou formou tak pomáhá vybudovat zdravé návyky.

Účastníci se mohou těšit i na řadu atrakcí, například sestřelování zubních kazů, vymalování kartáčku nebo focení se Sparklym.

Prodeje dětských kartáčků plánuje Philips podpořit stejně jako loni i masivní online kampaní, jak prostřednictvím sociálních sítí, tak cílenými bannery a odkazy ve vyhledávačích na Seznamu a Google. Do aktivit na sociálních sítích zapojí Philips společně se svou obsahovou agenturou Bubble i relevantní influencery. Součástí kampaně budou i edukativní videa, která se budou šířit online. Nově přibude i reklama v HbbTV a kampaň se po loňském úspěchu letos rozšíří i na Slovensko.

Kampaň na Sonicare for Kids pak zakončí populární zářijové Dny Marianne, od kterých Philips rovněž očekává výrazné zvýšení prodejů.

Dětský sonický zubní kartáček Philips Sonicare for Kids s technologií Bluetooth zvládne až 500 stěrů za vteřinu a klinické studie prokázaly, že při správném čištění odstraňuje až o 75 % více zubního plaku v těžko dostupných místech v dětských ústech než manuální kartáček. Děti ale potěší především zábavná aplikace s postavičkou Sparklyho, který jim vysvětlí a názorně ukáže, jak si zoubky správně čistit a jak o ně pečovat. Bezplatná aplikace je dostupná pro mobil i tablet, Android i iOS.